Yasamın Temel Yasaları

Yasamın Yasaları

Evren'in ilk yasası budur dünyada nasılsa cennette de öyledir. Bir ebeveyn olarak, çocuklarınız ister bebek, ister emekleme çağında, ister yetişkin olsun, hepsine karşı içinizde aynı sevgiyi hissedersiniz zor bir dönemden geçiyor olsalar bile, onlara yönelik inancınızı yitirmezsiniz bir anne küçük çocuklarının davranışları karşısında üzüntüyle başını sallasa bile, onları yargılamaz büyüyeceklerinin bilincindedir.

Küçük bir oğlan çocuğunun annesiyle babası, kız kardeşini kıskandığı için onu daha az sevmeye başlamazlar onu anlayışla karşılar, uyum sağlamasını zorlaştıran duyguları konusunda yardımcı olmaya çabalarlar çocuk büyüdüğünde, ev ödevini yapmakta zorlandığı için onu sevmekten vazgeçmezler. Yardımcı olmayı önerirler bir çocuk ne kadar duyarlı olursa, ona o kadar fazla seçim özgürlüğü verilir.

Çocuklarımızı eylemlerinin sonuçları yüzünden acı çekmekten her zaman koruyamayız iradesi kuvvetli çocuklar arzularının peşinden koşarak başlarını belaya sokacaklardır onlarca kez canının yanacağı söylenmiş olmasına rağmen, sıcak sobaya dokunmakta ısrar eden küçük bir çocuğu hiç izlediniz mi?

Böyle durumlarda genellikle gerçeği ancak tecrübe edeceği can acısı ile öğrenmesi sağlanacaktır bize de seçim özgürlüğü verilmiştir evren hiç yargılamadan bizim tecrübe edip öğrenmemizi beklemektedir. hazır olduğumuzda bize yeni kapılar açar

Tanrı'nın arzusu, sizi neşelendiren, tatmin eden ve kendinize değer vermenizi sağlayan işler yapmanızdır.seçim özgürlüğümüz olmasına rağmen, ruhumuz en fazla spiritüel gelişim gösterebileceğimiz yolu seçmemize özlem duyar buna rağmen, çoğumuz gözü kara, bencilce seçimler yapmanın sağlığımızın bozulmasıyla, başarısızlıkla ve perişanlıkla sonuçlandığını birinci elden tecrübe ederek öğrenmek zorunda kalırız.

Düşük arzularımıza, bencil isteklerimize kapılarak harekete geçtiğimizde, bazı gerçekleri genellikle zor yoldan öğrenir, kaçınılmaz bir biçimde kendimizi kötü hissederiz korkudan kaynaklanan seçimler düşük benliğimiz tarafından yapılmaktadır. her şey olacağına varsın demek,

Yüksek benliğimle seçimler yapmama yardımcı ol" anlamına gelir bilgece, cesurca yapılmış seçimler, bizi mutluluğa, sağlığa ve bolluğa ulaştırır sevgi, uyum ve neşe getiren seçimle" yüksek ya da ilahi benliğimiz tarafından yapılır ve bizi her zaman güçlendirir.

Hepimiz takdir edilmekten hoşlanırız biri bize yaptığımız bir şey için içtenlikle teşekkür ettiğinde, kendimizi tatmin olmuş, neşe dolu hisseder, genellikle daha da fazlasını vermek isteriz ışığın güçleri için de aynı şey geçerlidir.

Evren'den bir şey almaya hazır olduğunuzda, onu sakince ve nazikçe isteyin istediğiniz şeyi size vermekten keyif alacaktır onu aldığınızda değerini bilin negatif bir insanla birlikte olmak iticidir. perişanlık içinde debelenmeyi tercih eden bir insana yardımcı olmaya çabalarsanız, bir süre sonra ondan uzaklaşmanız kaçınılmazdır.

Kendinize ya da Tanrı'nın yarattığı diğer varlıklara şefkatle yaklaştığınızda evren size sevgi duyar. karşınızda coşku dolu biri olduğunda motive olur, harekete geçmeye hazır hale gelirsiniz evren'in enerjisi de benzer bir yaklaşım sergiler.

Tutkunuzu destekleyecektir birileri size inanıyorsa, o inancı boşa çıkarmamaya çabalarsınız. Tanrı'ya inandığımızda, inancımıza karşılık verecektir. Tanrı da bizim gibi, cömertliği karşılıksız bırakmayacaktır bilge bir ebeveyni manipüle edemez, onunla pazarlık yapamazsınız aynı şekilde Tanrı'yı da manipüle etmeniz ya da onunla pazarlık yapmanız imkansızdır.
Yasamın Yasaları
Yasamın Temel Yasaları Vatanseverr
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın