Korkuyu Yenmek İçin En İyi Taktik

Korkuyu Yenmek İçin Taktik

Korkuyu yenmek için bir teknik çok işe yarıyor mutlaka deneyin diyelim ki yüzmekten korkuyorsunuz günde üç ya da dört kez, beş ila on dakika süreyle hareketsiz oturun derin bir gevşeme haline geçin.

Şimdi yüzdüğünüzü hayal edin hayali olarak yüzüyorsunuz zihinsel olarak kendinizi suya yansıttınız. Suyun tatlı serinliğini ve kollarınızla bacaklarınızın hareketini hissediyorsunuz zihnin gerçek, canlı ve keyifli bir faaliyeti bu.

Normal ve anormal korku yeni doğan bir bebeğin yalnızca iki temel korkusu vardır düşmekten ve aniden duyduğu yüksek seslerden korkar bunlar son derece normaldirs ize doğa tarafından kendinizi korumanız için verilen bir tür alarm sistemi gibidirler.
Normal korku iyidir bir otomobilin yoldan aşağı size doğru geldiğini duyar ve kenara çekilirsiniz.

Eyleminiz, ezilmeye yönelik anlık korkunuzun üstesinden gelir bütün diğer korkular anormaldir bunlar belirli deneyimlerden kaynaklanır ya da anne babanızdan, akrabalarınızdan, öğretmenlerinizden ve sizi çocukluğunuzda etkileyen kişilerden size geçer.
KORKULARINIZI İNCELEYİN Çok uluslu bir şirketin satış müdürü, satış temsilcisi olarak çalışmaya başladığı ilk günlerde, bir müşteriyle görüşmeden önce cesaretini toplamak için binanın etrafında beş altı tur atmak zorunda kaldığını söylemişti. Şefi deneyimli ve anlayışlı bir adamdı.

Bir gün ona kapının arkasında saklanan canavardan korkma demişti canavar filan yok sen yanlış bir inancın kurbanısın şef, ne zaman içinde korku kıpırtıları hissetse bunun üzerine gittiğini anlatmıştı. Korktuğu şeyin yüzüne, gözlerinin içine bakıyordu bunu yaptığında, korkusunun geçtiğini, yok olup gittiğini görüyordu.
KENDİNİZİ BÜTÜN KORKULARDAN ARINDIRIN Bilinçaltınızın mucizelerini öğrenin onun nasıl çalıştığını ve fonksiyonlarını nasıl gerçekleştirdiğini anlayın size bu bölümde anlatılan teknikleri uygulayın bunları şimdi, bugün uygulamaya geçirin bilinçaltınız size karşılık verir, siz de bütün korkularınızdan kurtulursunuz.
Korkuyu Yenmek
Korkuyu Yenmek İçin En İyi Taktik
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın