Bir Katil Kendini Affetmeyi Öğrendi

Katil Kendini Affetmeyi Öğrendi

Arthur O. yıllar önce Avrupa’da bir adam öldürmüştü bana geldiğinde büyük bir zihinsel acı yaşıyor, adeta işkence çekiyordu bu korkunç eylemi yüzünden cezalandırılması gerektiğine inanıyordu.
Ona ne olduğunu sordum adamın, karısıyla ilişki yaşadığını öğrendiğini söyledi.

Aniden avdan döndüğü bir gün ikisini yakalamış ve öfkeden gözü dönünce adamı vurmuştu.
Yasalar ona ağır bir ceza vermemişti; hapiste birkaç ay yatıp çıkmıştı.çıkar çıkmaz karısından boşanıp Amerika’ya gitmişti.

Birkaç yıl sonra Amerikalı bir kadınla tanışıp evlenmişti. O ve karısı üç çocuklarıyla çok mutluydular birçok insana yardımcı olabileceği bir konumda başarılı bir kariyer yapmıştı arkadaşları onu seviyor ve sayıyorlardı ama bunların hiçbiri işe yaramıyordu.

Aradan bunca zaman geçtiği halde, yaptığı şey yüzünden kendini suçluyordu arthur’un hikayesini dinledikten sonra, ona bilim adamlarının vücudunuzun! her on bir ayda bir yenilendiğini söylediğini anlattım fiziksel ve psikolojik olarak, artık o cinayeti işleyen adam değildi.

Üstelik bu yıllardır böyleydi. Dahası, kendini zihinsel manevi olarak dönüştürmüştü şimdi insanlara karşı sevgi ve iyi niyetle doluydu.

Yıllar önce suç işleyen adam zihinsel ve ruhsal olarak çoktan ölmüştü arthur, kendini affetmeyi reddederek, masum bir adamı yargılıyordu bu açıklamanın onun üzerinde güçlü bir etkisi oldu. Zihninden büyük bir yükün kalktığını söyledi.
Katil
Bir Katil Kendini Affetmeyi Öğrendi





















Eleştiri Sizin Rızanız Olmadan İncitmez Okumak İçin Tıkla
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın