Affedicilik İçin Asit Testi

Affedicilik Asit Testi

Kuyumcular ve uzmanlar, bir metalin gerçek altın mı yoksa imitasyon mu olduğunu anlamak için asit testi uygularlar affedicilik için de bir asit testi vardır.

Size, sizi kandıran, aldatan ya da dolandıran biri hakkında harika bir şey söylediğimi hayal edin.
Eğer bu kişi hakkında iyi haberleri duyduğunuzda içiniz cız ediyorsa, nefretin kökleri hâlâ bilinçaltınızda sizi harap etmeye devam ediyor demektir.

Diyelim ki geçen yıl çok sancılı bir diş tedavisi süreci yaşadınız ve şimdi bana bunu anlatıyorsunuz. Size hâlâ bunun ağrısını çekip çekmediğinizi sorsam, yüzüme şaşkınlıkla bakar ve “Tabii ki hayır! Ağrıyı hatırlıyorum ama artık hissetmiyorum!” dersiniz.

Bütün hikaye bu. eğer birini gerçekten affettiyseniz, olayı hatırlarsınız ama acısını ya da etkisini hissetmezsiniz.bu, affediciliğin asit testidir.

Bunu psikolojik ve manevi olarak desteklemelisiniz.aksi halde kendinizi kandırmış olursunuz. Affediciliğin gerçek sanatını uygulamazsınız.

Anlamak affetmektir

Kendi zihninizin yaratıcı yasasını anladıktan sonra, hayatınızı mahvettikleri için başka insanları ve koşulları suçlamaktan vazgeçersiniz kendi düşünce ve duygularınızın kaderinizi yarattığını anlarsınız.

Dahası, dış unsurların hayatınızın ve deneyimlerinizin neden ve belirleyicileri olmadığının farkına varırsınız başkalarının mutluluğunuzu mahvedebileceğini,

Zalim kaderin elinde oyuncak olduğunuzu, hayatınızı sürdürebilmek için başkalarına karşı direnmemiz ve mücadele etmemiz gerektiğini düşünmek; bütün bu fikirler düşüncelerin önemli olduğunu anladıktan sonra yıkıcı doğalarını gösterir.
Asit Testi
Affedicilik İçin Asit Testi




Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın