Zenginlige Ulasmak İçin Zihninizdeki Engeli Yok Edin

Zenginligin Önündeki Engelleri Yok Edin

Dürüst olmayan yollardan para kazandığını düşündüğünüz biri için endişeleniyor ve onun için endişeleniyorsanız, bundan vazgeçin.eğer kuşkularınız doğruysa, bu kişinin zihin yasasını kötüye kullandığını anlarsınız zaman içinde zihin yasası ona göz kulak olacaktır.

Daha önce belirttiğimiz nedenlerle onu eleştirmemeye dikkat edin unutmayın zenginliğin önündeki engel sizin zihninizdedir şimdi bu engeli ortadan kaldırabilirsiniz bunu zihninizde herkesle iyi anlaşarak yapabilirsiniz.

Uyuyun Ve Zengin Olun

Gece uykuya dalarken, aşağıdaki tekniği uygulayın sessizce rahatça ve içinizden gelerek zenginlik sözcüğünü tekrarlayın bunu sanki bir tekerleme gibi defalarca tekrar edin. Uykuya bu sözcükle dalın. Sonuç sizi şaşırtacak zenginlik sizi bolluk çağının içine atacaktır bu bilinçaltımızın sihirli gücünün bir başka örneğidir.

Hatırlanmaya Değer Fikirler: 

1..
Bilinçaltımızın mutlak yardımıyla kolay yoldan zengin olmaya karar verin
2..Alınterinizle ve çok çalışarak zengin olmaya çalışmak mezardaki en zengin insan olmanın bir
yoludur köle gibi çalışmanıza gerek yoktur
3..Zenginlik, bilinçaltının iknasıdır zihninizde zenginlik fikrini oluşturun çoğu insanın sıkıntısı
görünmez destek unsurlarının olmamasıdır.
4..Uyumadan önce beş dakika süreyle, yavaşça ve sessizce zenginlik sözcüğünü tekrarlayın böylece bilinçaltınız zenginliği hayatınıza geçirecektir.
5..Zenginlik duygusu zenginliği doğurur bunu her zaman aklınızda tutun.
6..Bilinciniz ve bilinçaltınız anlaşmalıdır bilinçaltınız doğru olduğunu hissettiğiniz şeyi kabul eder. Baskın fikir her zaman bilinçaltınız tarafından kabul edilir baskın fikir yoksulluk değil zenginlik
olmalıdır.
7..Zenginlikle ilgili her türlü zihinsel çatışmanın üstesinden sık sık şunu tekrarlayarak gelebilirsiniz: 8..Her gün ve gece kazandıklarımla refahım artıyor şu ifadeyi sık sık tekrarlayarak satışlarınızı artırabilirsiniz
9..Satışlarım her geçen gün artıyor ilerliyorum gelişiyorum ve her gün daha zengin oluyorum
10..Doğru dürüst iş yok kriz var gibi sözlerle açık çek imzalamaktan vazgeçin bu ifadeler sadece kayıpları artırır.
11..Bilinçaltınıza refah varlık ve başarı yatırın bunlar size bileşik faiz verecektir bilinçli olarak beyan ettiğiniz şeyi birkaç dakika sonra zihinsel olarak reddetmemelisiniz. Bu beyan ettiğiniz olumlu ifadeyi etkisiz hale getirecektir.
12..Gerçek zenginlik kaynağınız, zihninizdeki fikirlerden oluşur milyonlarca dolarlık bir fikriniz olabilir bilinçaltınız size aradığınız fikri verecektir.
13..Haset ve kıskançlık, zenginliğin önündeki engellerdir başkalarının zenginliğinden keyif alın. Zenginliğin önündeki engel sizin zihninizdir zihninizde herkesle iyi geçinerek bu engeli ortadan kaldırın.

Zenginligin Önündeki Engeller
Zenginlige Ulasmak İçin Zihninizdeki  Engeli Yok Edin


















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın