Zengin Olmak Hakkınız

Zengin Olma Hakkı

Parayı temel amacınız haline getirmeyin. Refah, mutluluk, huzur ve sevgi talep edin. Siz kişisel olarak sevgi ve iyi niyet yayın. O zaman bilinçaltınız da size bunların karşılığını bileşik faizle ödeyecektir Sizin de zengin olma hakkınız vardır.

Bolluk içinde bir yaşam sürmek mutlu, keyifli ve özgür olmak için buradasınız bu nedenle dolu dolu, mutlu, refah içinde bir yaşam sürmek için ihtiyaç duyduğunuz paraya sahip olmanız gerekir siz gelişmek manevi, zihinsel ve maddi olarak ilerlemek için buradasınız.

Kendini tam anlamıyla geliştirme ve tüm potansiyelinizle ifade etme hakkınız var bunun önemli yönlerinden biri de, istemeniz halinde, çevrenizi güzelliklerle ve lüksle kuşatma yeteneğinizdir. Bilinçaltınızın zenginliklerinin keyfini sürebileceğiniz halde neden yettiği kadarıyla idare edesiniz?

Bu bölümde, parayla dost olmayı öğreneceksiniz.bunu öğrendikten sonra, ihtiyaç duyduğunuz paraya, hatta daha fazlasına sahip olacaksınız kimsenin zengin olma arzunuz yüzünden kuşkuya düşmenize ya da utanç duymanıza neden olmasına izin vermeyin.

En derin aşamada bu, daha dolu dolu, mutlu, harika bir yaşam sürme arzusudur. kozmik bir dürtüdür. İyi değil, çok iyi bir şeydir.

Zengin Olmak
Zengin Olmak Hakkınız









Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın