Para Ve Dengeli Bir Hayat

Para Dengeli Bir Hayat

Bir keresinde bir adam yanıma gelip şöyle demişti beş parasızım ama sorun değil paradan hoşlanmıyorum para bütün kötülüklerin kaynağı bu ifadeler, karışık nevrotik bir zihnin düşüncelerini temsil ediyor.

Parayı başka her şeyi bir kenara bırakacak kadar sevmek, dengesiz bir hayat sürmenize neden olur. Siz gücünüzü ve otoritenizi bilgece kullanmak için buradasınız bazı insanlar güce, bazıları ise paraya düşkündür eğer yüreğiniz para için çarpıyorsa ve “Tek istediğim şey para. Tüm dikkatimi para biriktirmek üzerinde yoğunlaştırıyorum.

Başka hiçbir şey önemli değil.” diyorsanız, para kazanabilir ve bir servet yaratabilirsiniz; ama ne pahasına? Dengeli bir yaşam sürmek için burada olduğunuzu unutursunuz zihin huzuru, uyum, sevgi, keyif ve mükemmel sağlığa yönelik açlık duygunuzu da tatmin etmeniz gerekir.

Parayı birinci hedefiniz yapmaya karar verirseniz, yanlış bir seçim yapmış olursunuz. Önce tek istediğinizin para olduğunu düşünürsünüz ama sonra çabalarınızın ardından ihtiyaç duyduğunuz tek şeyin para olmadığını anlarsınız.

Ölüm döşeğindeki hiç kimse para kazanarak daha fazla zaman geçirmiş olmayı dilemez aynı zamanda gizli yeteneklerinizin gerçek ifadesini, hayatta doğru yeri, güzelliği, başkalarının refahına ve başarısına daha fazla katkıda bulunmayı da arzularsınız.

Bilinçaltının yasalarını öğrenerek isterseniz milyonlarca dolara sahip olabilirsiniz bu arada zihin huzurunuzu, uyumu, mükemmel sağlığı ve kusursuz ifadeyi de koruyabilirsiniz.

Para Dengeli Hayat
Para Ve Dengeli Bir Hayat


















Yoksulluk Zihinsel Bir Hastalıktır Okumak İçin Tıkla
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın