Telkinin Büyük Gücü

Telkinin En Büyük Gücü 

Şimdiye dek tartıştıklarımız sonucunda gördüğünüz gibi, bilinciniz kapıdaki bekçi gibi hizmet eder en önemli görevlerinden biri, bilinçaltını yanlış etkilerden korumaktır bunun bu kadar önemli olmasının ardında zihnin temel yasalarından biri vardır bilinçaltı, telkinlere karşı hassastır bildiğiniz gibi, bilinçaltı karşılaştırmalar yapmaz.

Akıl yürütmez ve yorumda bulunmaz. bunlar, bilincin işlevleridir. bilinçaltı, yalnızca bilincin kendisine ilettiği etkilere tepki verir. Farklı eylem biçimleri arasında seçim yapmaz. sadece kendisine verileni alır.

Telkin, çok güçlüdür. bir o yana bir bu yana sallanan bir gemide olduğunuzu hayal edin.son derece korkmuş görünen yolculardan birine yaklaşıyor ve şöyle diyorsunuz pek iyi görünmüyorsun. suratın yemyeşil olmuş. herhalde deniz tuttu seni.

Kamarana kadar sana yardımcı olmamı ister misin yolcunun yüzü bembeyaz olur kendisine kamarasına kadar eşlik etmenizi ister. Oraya vardığında, kendisinin de kabul ettiği olumsuz telkininiz gerçek olur.

AYNI TELKİNE FARKLI TEPKİLER 

Farklı kişilerin aynı telkine farklı tepkiler vereceğini bilmek önemlidir. bunun nedeni, bilinçaltında farklı koşullanma ve inançlarının olmasıdır. gemide yolculardan birini seçmediğinizi, mürettebattan birine yaklaştığınızı düşünün. dostum, pek iyi görünmüyorsun. acaba seni deniz mi tutuyor gemici, ruh haline bağlı olarak ya bu kötü şakanıza güler ya da size defolup gitmenizi söyler.

Telkininizin onun üzerinde hiçbir gücü yoktur, çünkü deniz tutması fikrini zihninde buna karşı bağışıklığıyla ilişkilendirmiştir. bu nedenle, bu telkin onda korku ya da endişeyi değil, kendine güveni ortaya çıkarır. bir sözlükte telkinin, birinin kafasına bir şey sokma eylem ya da niyeti olduğu söylenmektedir.

Bu, ileri sürülen düşünce ya da fikrin benimsendiği, kabul edildiği ya da eyleme geçirildiği zihinsel süreçtir. unutmayın bir telkin, bilincin iradesine karşı gelerek, kendini bilinçaltına empoze edemez. Bilinçaltı telkini reddetme gücüne sahiptir.

Gemici, deniz tutmasından korkmuyordu. buna dair bağışıklığının olduğu konusunda kendini ikna etmişti; bu yüzden olumsuz telkinin onda korku yaratma gücü yoktu. öte yandan, yolcu zaten deniz tutmasından endişeleniyordu. bu yüzden telkininiz onun üzerinde gücünü gösterdi.

Herkesin kendi içinde korkuları, inançları ve fikirleri vardır. bu içsel varsayımlar hayatlarımızı yönetir. hiç bir telkinin kendi başına bir gücü yoktur. gücünü, sizin onu zihinsel olarak kabul etmenizden alır. ancak bu noktada bilinçahı güçleriniz telkinin doğasına göre hareket etmeye başlar.

BİLİNÇALTI SÖZÜNÜZÜ DİNLER

Yıllarca, caxton hall’de, kendi kurmuş olduğum london truth forumda seminerler verdim buranın müdürü dr. evelyn fleet, bana küçük kızı hem insanı sakat bırakabilen romatoid artrite hem de görüntüyü bozan ve acı veren bir cilt rahatsızlığı olan sedef hastalığına yakalanan bir adamdan söz etti.

Birçok tedavi denenmiş ama doktorların yaptığı hiçbir şey işe yaramamıştı. adam umutsuzluğun eşiğindeydi. kendine ve arkadaşlarına durmadan aynı şeyi söylüyordu: kızımın iyileştiğini görmek için sağ kolumu verirdim.dr. fleet’in söylediğine göre, bir gün bu aile arabayla gezmeye çıkmıştı. arabaları, başka bir arabaya çarpmıştı.

Babanın sağ kolu omuzdan kopmuştu hastaneden eve döndüğünde, kızının artritinin ve sedef hastalığının iyileştiğini görmüştü bilinçaltınıza yalnızca sizi her açıdan iyileştirecek, koruyacak, yükseltecek ve size ilham verecek telkinler göndermeye dikkat etmelisiniz unutmayın, bilinçaltımız esprileri anlamaz sadece sözünüzü dinler.
Telkinin Gücü
Telkinin Büyük Gücü Vatanseverr



















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın