Telkin Yoluyla Kabarcıklar Yaratmak

Telkin Yoluyla Kabarcıklar Yaratma

Bernheim bir hastasının boynuna posta pulu yapıştırdığını ve ona bunun sinek-plasteri olduğunu telkin ederek ensesinde kabarcıklar oluşmasını sağladığını anlatıyor.bu örnek, dünyanın çeşitli yerlerinde birçok doktorun deney ve deneyimleriyle kanıtlanmıştır.hastalara yönelik sözlü telkinin sonucu olarak vücutta yapısal değişikliklerin görülebileceğine şüphe yoktur

Kanamaların nedeni telkinlerin sonucunda kanamalar da görülebilir. Dr. M. Bournu bunu kanıtlamak için bir deneği hipnotize etmiş ve ona şu telkinlerde bulunmuştur bugün saat dörtte, hipnozdan sonra, ofisime geleceksin, bu koltuğa oturacaksın ve kollarını göğsünde kavuşturacaksın.burnun kanamaya başlayacak. o öğleden sonra, genç adam tam olarak kendisine söyleneni yaptı.

Kollarını kavuşturduktan sonra, sol burun deliğinden birkaç damla kan geldi.bir başka örnekte, aynı araştırmacı hastasının adını bir aletin küt tarafıyla onun kollarına yazdı.bu sırada hasta hipnotize olmuş haldeydi.bourru daha sonra şöyle dedi bugün öğleden sonra saat dörtte uyuyacaksın.

Kolunun çizdiğim yerleri kanayacak ve adın kandan harflerle yazılmış olacak. o öğleden sonra hasta dikkatle gözlemlendi.saat dörtte uyuyakaldı. sol kolunda harfler açıkça okunuyordu ve bazı yerlerde kan damlaları vardı.bu harfler yavaş yavaş solsa da, üç ay sonra bile belli belirsiz görülebiliyordu.

Bu gerçekler, daha önce belirttiğimiz iki temel önermenin doğruluğunu göstermektedir.bilinçaltı, telkinin gücüne karşı son derece hassastır ve vücudun fonksiyonlarının, duyularının ve koşullarının kontrolü bilinçaltındadır bütün bu fenomenler, telkinin ortaya çıkardığı olağandışı koşulları ortaya koymaktadır.bunlar, insanın yüreğinde (bilinçaltında) ne düşünürse o olacağının kanıtıdır.
Telkinle Kabarcıklar Yaratmak
Telkin Yoluyla Kabarcıklar Yaratmak Vatanseverr















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın