Radyonikler Kutsal Geometri

Radyonik Kutsal Geometri

Sıradan insanlardan saklı tutulan birçok teknoloji vardır bunun sebebi, bu teknolojilerle elde edilebileceklerin potansiyelinin sınırsız olmasıdır kesinlikle sınırsızdır teknolojiler kelimesiyle devasa elektronikleri, donanımları, bilgisayarları ya da milyar dolarlık makinelerı kastetmiyorum.

Zihin temelli, eterik bağlantılı sunumlar ve bağlantılardır kastettiğim.şu anda bunlar mantıklı gelmeyebilir ama mantıklı olduğunu göreceksiniz.bu teknolojileri anlamanız için temel bilgileri paylaşalım

Etrafınızda gördüğünüzden çok daha fazlası vardır.uzun zamandır insanlığa empoze edilen sınırlar yüzünden fiziksel gözünüzle sadece fiziksel olanları görebilirsiniz.eğer sınırları kaldırırsanız, fiziksel çevrenizden çok daha fazlası olduğunu görebilirsiniz.
Birçok insan başka görecek ne var ki diye soracaktır cevap şudur çok şey çevrenizde gördüğünüz şeyler sadece fiziksel değildir.fiziksel niteliklerinin yanı sıra başka nitelikleri de vardır bunlar seviyelere ayrılır

Varoluşun bir seviyesi bu fiziksel olan seviyededir ya da fiziksel dilin sınırlarıyla daha düzgün tanımlanmış olur.bu üçüncü seviyenin üzerinde daha çok seviye vardır.sayılamayacak kadar çok aslında. Bu seviyeler kek yapmak için malzemeleri karıştırdığınız gibi birbirine bağlıdır ve karışmıştır.
Radyonik ve diğer taraftaki teknolojiler de aynı şeydir. ilgilendiğimiz diğer seviyeye genellikle eterik seviye denir.aslında adı bu değildir. ama ingiliz dünyası bu kelimeyle bu tanımı yapmıştır ve öylece kalmıştır.

Daha önce duymuş olabileceğiniz bir başka seviye ise astral seviyedir.seviyeler arasında da boyutlar ya da oktavlar vardır. daha önce belirttiğimiz gibi fiziksel dünya üçüncü boyuttadır. astral seviye ise dördüncü boyutun ilk ve ikinci oktavında bulunur. eterik boyut astral seviyeye yakın ama biraz aşağısında ve üçüncü boyutla bağlantılıdır
Etrafımızda gördüğünüz her şey bu fiziksel boyuttan daha yüksek seviyeleri kaplar.bu noktaya gelmek için tüm fiziksel nesnelerin ve yapıların (insanlar dahil) eterik yapısı vardır.hareket etme fonksiyonları olan sadece fiziksel bedeniniz değildir.

Eterik bedeniniz de vardır; yüksek seviyelere çıktığınızda ya da fiziksel gözlerinizle bu seviyeleri görmek için kendinizi eğittiğinizde görünmez bedeniniz görülebilir.tüm nesnelerin fiziksel bedenleri kadar eterik bedenleri de vardır. arabalar, ağaçlar, kitaplar, yiyecekler ve gözlerinizle göremediğiniz müzik titreşimleri, kokular ve düşüncelerin bile eterik bedenleri vardır!  

Düşünceler “eterik” ya da “astral” gibi yüksek seviyelerde var olur ve bu seviyelere girdiğinizde gerçekten görülebilirler.beceri, pratik ve bilgiyle düşünceler de fiziksel dünyada görülebilir.bu nedenle, nasıl olduğunu bilirseniz insanların gözü önünde birşeyin imgesini bile gösterebilirsiniz.

Unutmayın! etrafınızda gördüğünüz insan yapımı herşey önce düşüncede başladı.bir tişörtü ele alalım mesela.tişörtün dizaynı kişinin düşüncesinde başlar.tişörtün kumaş yapısı ya da kimyasalları biri tarafından yaratıldıktan sonra başlar.

Tişörtü yapan makinalarda daha önce biri tarafından (muhtemelen bir mühendis) düşünülüp düşünceler kağıda aktarılmış, sonra da yeni bir dizaynla makinaya dönüşmüştür.düşüncelerinize bu açıdan baktığınızda bu çok ulaşılmaz görünmeyecektir. zihniyetinizdeki sınırları kırmak için ilk adım budur.peki bu noktadan sonra zihniniz yeni seviyelere çıktığında düşünceleriniz ve düşüncelerinizi kullanış biçiminiz daha güç kazanır.

Kutsal Geometri nedir

Kutsal Geometri ise herşeyin dilidir. okul yıllarındaki geometri kutsal geometri den biraz daha farklıdır. bu tip bir geometrinin şekillerle ve matematikle alakası vardır ama daha çok kozmik seviyede. kutsal Geometrinin dikkat çeken tarafı herşey geometriye bağlıdır.

Geometri matematiksel olarak tanımlanabilir bu nedenle herşeyde matematik vardır…piramitlerden gözünüze kadar.geometri evrendeki herşeyde bulunabilir ve kutsal geometriyi anlamak size tüm evrenin bilgisini verebilir kesinlikle bunun sadece tanımını yapmak bir sürü kitabı doldurur.o yüzden burada sadece birazcık tadına bakmış oluyorsunuz.

Herşeydeki geometriyi anladığınızda, hayatın nasıl işlediğini ve hepimizin nasıl kosmosa uyduğumuzu anlamaya başlarsınız.herşey belirli geometrik bir şekilde yaratılmıştır ve geometrik özelliklere sahiptir…DNA’dan tutun, fiziksel hücrelere, ağaçlara, boyutlara, dillere, virüslere, müziğe, bilgisayarlara, kimyasallara, atomlara kadar.

Bunlar evrendeki birçok şeyin öğeleridir, gezegenin etrafındaki enerji alanlarına kadar. Hücresel yapınızı ve DNA’nızı bile tanımlayabilirler, doğru bir şekilde bir araya getirebilirseniz. Hatta evrenin nasıl yaratıldığını bile gösterebilirler anlamasını bilirseniz.
Geometrinin en kutsal imgesi Yaşam Çiçeğidir. Çünkü içinde tüm yaradılışı barındırır. Herşey bu kutsal modelin kullanılmasıyla yaratılmıştır; müzikten dile, doğaya kadar herşey. Kutsal geometriyi hiç görmemişseniz ya da bilmiyorsanız size görünmez. Unutmayın; kutsal geometri kağıt üzerindeki boş imgeler değildir.

Çoklu boyutlardaki hareketler ve oluşumlardır. Mesela Yaşam Çiçeği iç içe geçmiş yuvarlakların toplamıdır. Belli bir şekle hareket ettiklerinde formlarını değiştirebilir. En ilginç bulduğum şeylerden biri tüm dillerin alfabelerinin bu imajda bulunabilmesidir (Dan Winter’ın çalışmasına bakın).

Bu nasıl baktığınız ve ne gördüğünüzle ilgilidir. Bu şeklin belli bir bölümünü seçtiğinizde ve döndürdüğünüzde açıkça ingiliz alfabesini ya da ibranice alfabesini görebilirsiniz. incil’i orjinal dili olan ibranice’den bu imgeye çevirdiğinizde, incil’in kutsal geometri şeklini alabildiğini görürsünüz.

Bu şekil ayrıca bu gezegenin manyetik parçalarının yerçekimi gücünü de gösterir. Tüm kadim alanlar bile bu spiral hatların üzerindedir (Fibonacci spirali olarak adlandırılmıştır). Bu organik büyümeyi resmeden sayıların belirli ilişkisinden doğan matematiksel bir spiraldir.

Tüm kadim tapınak ve yapıların plan ve sıralanışı üzerinde olduğunu ve Mısır’daki tek belli bir noktadan kaynaklandığını görürsünüz. Fibonacci spiralini tüm doğada da görürsünüz (Koçların boynuzunda, deniz böceklerinin kabuklarında, ayçiçeğinde çift spiral) ve üzerinde inceleme yaparsanız etrafınızdaki dünya ve müzik arasındaki bağdır

Bunun sizden neden saklandığını anlayamazsınız çünkü bu bilgiye tümüyle sahip olmak sizi çok güçlü ve aydınlaşmış bir insan yapar.
Dünya şebekeler olarak adlandırılan enerji alanlarıyla çevrilidir. Gezegende farklı türde bir sürü şebeke vardır ve hepsinin geometrik şekli de farklıdır. Kadim insanlar tüm bu şebekeleri ya da diğer ismiyle Ley Hatlarını bilirdi. Şebekelere girebilirseniz bunlar doğal karşılıksız güç kaynaklarıdır.

Nicola Tesla radyonun mucidi bunları biliyordu ve şaşırtıcı birkaç şey tasarladı birçoğu bilmediğimiz duymadığımız şeylerdir halktan saklanan en büyük başarılarından biri gezegenin herhangi bir yerine elektrik yayabilmekti gezegenin belli noktalarına yerleştirilen 8 özel jeneratörle tesla bobinleri bu enerji şebekelerine girebildi ve sonuçta tüm dünyaya yetecek tam bir elektrik gücü elde etti.ilginçtir ki, bu kuleler kutsal geometri enerji noktalarıyla çakışan belirli şebeke noktalarına yerleştirilmiştir.

Büyük birşey biliyordu ama bu icadı küçük görüldü (henüz!). Yine de Nicola dünyada büyük bir etki yaratmıştır. Duvardaki 60 Hz prize her fişi soktuğumuzda onun icadını kullanıyorsunuz (AC akımı). Küçük bir Tesla her yerde…her evde ve her işte.

Nicola imgeleme konusunda bir dahiydi, kağıt üzerine dökmeden bile zihni harika derecede her icadı görebiliyordu. işte bu yüzden ilk prototipi bile başarılı oluyordu. Bunu da icatlarıyla herkesin iyiliği için kullandı. Yine de en iyi çalışması insanlardan saklanıyor.
Peki bu bilgi ne kadar önemli? Kutsal geometri size olağanüstü yetenekler kazandırabilir ve onun sunacağı araçlarla başka boyutlara bile geçebilirsiniz

Bedeninizin etrafı iki iç içe geçmiş tetrahedronlardan oluşan bir enerji alanıdır.bu düz ölçü davut’un yıldızı olarak da bilinir yine de bu imgenin bilgisi hala oldukça gizli tutulur üç boyutlu bir ölçüde, bu imge merkaba ya da merkabah olarak bilinen iç içe geçmiş tetrahedronların şeklinde bir enerji alanıdır. Etrafınızda bu alan vardır yine de aktive olmayabilir gezegendeki yaklaşık sadece 3000 insanın tam aktif merkaba alanları vardır

Çok gizli tekniklerle bunu aktive edebilirsiniz. Bu enerji alanı kendinizi daha yüksek boyutlara taşımanızı sağlayacak “aracınızdır”. Sırrını hiç vermeden, yapacağınız şey belli bir oranda (Fibonacci oranında) etrafınızda dönmektir.

Belli bir orana ulaştığında (0.9 ışık hızı) bir disk gibi dışarı çıkar ve bu nedenle boyutlar arası yolculuk için zihniniz güdülenmiş olur yukarıda tanımladığım dahili Merkabadır ve elektronik kullanımı gerektirmez daha çok belli nefes teknikleri, belli imgeleme teknikleri ve her yerdeki yaşama duyulan sevgi gerekir.
Radyonikler
Radyonikler Kutsal Geometri



Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın