Nesnel Ve Öznel Zihin

Nesnel Öznel Zihin

Bilinciniz zaman zaman nesne! zihin olarak adlandırılır, çünkü dış nesnelerle ilgilenir.nesnel zihin, nesnel dünyanın farkındadır. gözlem araçları, beş fiziksel duyudur. nesnel zihniniz, çevreyle temasınız sırasında rehberiniz ve yönetmeninizdir.

Beş duyunuz aracılığıyla bilgi toplarsınız nesnel zihniniz gözlem, deneyim ve eğitim aracılığıyla öğrenir.daha önce de belirttiğimiz gibi, nesnel zihnin en büyük işlevi akıl yürütmedir her yıl büyük kanyon’u ziyaret eden yüz binlerce turistten biri olduğunuzu varsayın.

Buranın dünyanın en ilgi çekici doğal harikalarından biri olduğu sonucuna varırdınız. bu sonucun temelinde, buranın inanılmaz derinliğine, kaya oluşumlarının karmaşık şekillerine, farklı jeolojik tabakalar arasında renklerin güzel oyununa ilişkin gözlemleriniz yatardı. Nesnel zihin böyle çalışır.

Bilinçaltı genellikle öznel zihin olarak adlandırılır. öznel zihin çevresinin farkındadır, ancak bu farkındalık beş fiziksel duyu aracılığıyla gerçekleşmez. öznel zihin sezgiler yoluyla algılar.burası, duygularınızın bulunduğu yer ve belleğin deposudur. öznel zihin, en büyük işlevlerini, nesnel duyular faaliyette olmadığında gerçekleştirir.

Başka bir deyişle, nesnel zihin uyku halindeyken, öznel zihin kendini gösterir. öznel zihin, doğal görme organlarını kullanmadan görür. kehanet yeteneği vardır. başka bir yerde gerçekleşen olayları görüp duyabilir. Öznel zihniniz bedeninizden ayrılabilir, uzak topraklara gidebilir ve çok doğru ve kesin bilgilerle geri dönebilir.

Öznel zihniniz aracılığıyla başkalarının düşüncelerini, mühürlü zarfların içindekileri okuyabilir; bir not defterindeki bilgileri tahmin edebilirsiniz. nesnel ve öznel zihinler arasındaki etkileşimi anladığımızda, dileğimizi nasıl gerçekleştireceğimize dair daha net bir anlayış geliştiririz.

Nesnel Öznel Zihin
Nesnel Ve Öznel Zihin

















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın