İyileştirici Prensibini Bilmek Sinirleri Onarır

Bilinçaltının İyileştirici Prensibi

Dünyanın en ünlü iyileşme tapınaklarından biri, güneybatı fransa’da lourdes’dedir. lourdes’nin tıp departmanı arşivi.iyileşmesi mucize olarak görülen hastaların dosyalarıyla doludur.bunlardan biri madam bire idi.

Madam Bire kördü, görme sinirleri çalışmaz hale gelmişti. Lourdes’yi ziyaret ettikten sonra yeniden görmeye başlamıştı. Onu muayene eden doktorlar görme sinirlerinin hala çalışmadığını söylemişlerdi ama görüyordu işte!

Bir ay sonra, yeniden yapılan muayene sonucunda görme mekanizmasının onarılıp normale döndüğü tespit edildi. Ben, Madam Bire’nin; tapınağın sularıyla tedavi edilmediğine kesinlikle inanıyorum.

Onu iyileştiren şey, inancına karşılık veren bilinçaltıydı. Bilinçaltımın iyileştirici prensibi, onun düşüncesinin doğasına karşılık vermişti.inanç, bilinçaltındaki düşüncedir. bir şeyi doğru kabul etmek anlamına gelir. kabul edilen düşünce, kendini otomatikman uygulamaya koyar. şüphesiz, madam

Bire bu kutsal yere umut ve inançla gitmişti.yüreğinde, iyileşeceğini hissediyordu. bilinçaltı buna göre karşılık verdi ve hep var olan iyileştirici güçlerini ortaya çıkardı.

Gözü yaratan bilinçaltı, ölü bir siniri de yeniden hayata döndürebilir. yaratıcı prensip, yarattığı bir şeyi yeniden yaratabilir. neye inanırsanız, o olur.
Bilinçaltının İyileştirici Prensibi
Bilinçaltının İyileştirici Prensibini Bilmek Sinirleri Onarır





















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın