Bilinçaltı Bedenin İşlevlerini Nasıl Kontrol Eder

Bilinçaltı Bedenin İşlevlerini Kontrol  Eder 

İster uyanık ister uyuyor olun, durmak yorulmak bilmeyen bilinçaltımızın faaliyetleri, bilincinizin müdahalesine gerek duymadan, bedeninizin bütün hayati fonksiyonlarını kontrol eder. Siz uyurken, kalbiniz ritmik bir şekilde atmaya devam eder.

Göğsünüz ve diyafram kaslarınız ciğerlerinizden içeri ve dışarı hava pompalar.vücudunuzun faaliyetlerinin atık ürünü olan karbondioksit dışarı atılır ve yerine hayati fonksiyonlarınıza devam etmeniz için gerekli olan oksijen alınır. Bilinçaltınız sindirim süreçlerinizi, salgılarınızı ve vücudunuzun diğer karmaşık, mucizevi faaliyetlerini de kontrol etmektedir.

Bütün bunlar siz uyurken de uyanıkken de gerçekleşir. eğer vücudunuzun fonksiyonlarını bilincinizle gerçekleştirmek zorunda kalsaydmız, kesinlikle başarısız olurdunuz belki de aniden ölüverirdiniz. süreçler fazlasıyla karmaşıktır ve birbiriyle ilişkilidir. açık kalp ameliyatları sırasında kullanılan kalp-ciğer makinesi modern teknolojinin harikalarından biridir; ancak yaptığı şey, bilinçaltının yıllar boyu günde yirmi dört saat yaptığmdan çok daha basittir.

Süpersonik bir jet uçağıyla okyanusu geçtiğinizi ve bu sırada kokpite girdiğinizi düşünün.elbette uçağı nasıl uçuracağınızı bilemezdiniz ama pilotun dikkatini dağıtmanız ve bir soruna yol açmanız hiç de zor olmazdı.aynı şekilde, bilinciniz de vücudunuzun faaliyetlerini sürdüremez; ancak bu faaliyetlerin düzgün bir biçimde sürmesini engelleyebilir. Üzüntü, endişe, korku ve depresyon kalbin, ciğerlerin, midenin ve bağırsakların normal fonksiyonlarına müdahale edebilir.

Tıp toplumu strese bağlı hastalıkların ne kadar ciddi olduğunun farkına yeni yeni varmaya başladı. Bunun nedeni, bu düşünce kalıplarının bilinçaltının uyumlu çalışmasına müdahale etmesidir.kendinizi fiziksel ve zihinsel olarak rahatsız hissettiğinizde, yapabileceğiniz en iyi şey kendinizi serbest bırakmak, gevşemek ve düşünce süreçlerinizin tekerleklerini durdurmaktır.

Bilinçaltınızla konuşun. ona huzuru, uyumu ve ilahi düzeni benimsemesini söyleyin.vücudunuzun bütün fonksiyonlarmtn yeniden normale döndüğünü göreceksiniz.bilinçaltınızla otoriter ve ikna edici bir biçimde konuştuğunuzdan emin olun.size, komutlarmızı yerine getirerek karşılık verecektir
Bilinçaltı Bedenin İşlevleri
Bilinçaltı Bedenin İşlevlerini Nasıl Kontrol  Eder 




















Bilinçaltınızın Sizin İçin Çalışmasını Nasıl Sağlarsınız
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın