Bilinç Ve Bilinçaltı Arasındaki Farklar

Bilinç Ve Bilinçaltı Arasındaki Fark

Bilinç ve bilinçaltının iki zihin olmadığını unutmayın. onlar bir zihindeki iki faaliyet alanıdır. bilinciniz, akıl yürüten zihindir. zihnin seçim yapan safhasıdır.örneğin kitaplarınızı, evinizi, hayattaki eşinizi seçersiniz. bütün kararlarınızı bilincinizle verirsiniz.

Öte yandan, hiçbir bilinçli seçim yapmasanız da, kalbiniz otomatik olarak çalışmaya devam eder; sindirim, dolaşım ve solunum gibi hayati fonksiyonlarınız sürer.bunları bilinçaltınız, bilinçli kontrolünüzden bağımsız süreçler aracılığıyla gerçekleştirir.

Bilinçaltınız, kendisine iletilenleri ya da bilinçli olarak inandıklarınızı kabul eder.bilincinizin yaptığı gibi bir şeyleri muhakeme etmez ve sizinle tartışmaz. bilinçaltınız, iyi ya da kötü bütün tohumları kabul eden bir toprak yatağı gibidir.

Düşünceleriniz faaldir, bunlar tohumlardır. olumsuz, yıkıcı düşünceler de bilinçaltınızda olumsuz bir biçimde çalışmayı sürdürür. er ya da geç bunlar ortaya çıkar ve içerikleriyle ilişkili bir dış deneyim olarak şekil alırlar.

Unutmayın; bilinçaltınız, düşüncelerinizin iyi ya da kötü, doğru ya da yanlış olduğunu kanıtlamaya çalışmaz. düşüncelerinizin ya da telkinlerinizin doğasına göre tepki verir.

Örneğin bilinçli olarak bir şeyin doğru olduğunu varsayıyorsanız, bu yanlış olsa da, bilinçaltınız bunu doğru kabul eder ve siz bilinçli olarak doğru olduğunu varsaydığınız için, buna uyacak sonuçlar ortaya çıkarır.

Bilinç Ve Bilinçaltı
Bilinç Ve Bilinçaltı Arasındaki Farklar



















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın