Zihin Flaş Tekniği

Zihin Flaş Tekniği Larus

Bilinçaltının gücünü dizginlemek için önce onun dikkati çekmeyi öğrenmelisiniz tam şimdi, eşsiz bir isim düşünün.bu ismi bilinçaltınıza hitap etmek İçin kullanacaksınız

Kimsenin bu isme sahip olmayacağından emin olun eşsiz olmalı

Şimdi. bilınçaltının bu isme tepki vermesi için onu şartlandırın buna kalibrasyon süreci denir.
İç benliğinize doğrudan hitap ederek kalibre edin. Üç kez söyleyin;

Bilinçaltı zihni, bundan böyle sana Iarus diyeceğim bu isme tepki vereceksin kendinize güçlü bir şekilde hitap ederseniz işe yarar.

Bilinçaltınızda gerekli ruhsal bir bağ yaratmak için bu yeterlidir Şimdi emir yagdırabilirsiz

Kolay bir şey deneyelim.hafızanızı yıllar öncesine göre değiştirelim, ilk aşkınızla karşılaştığınız güne dönelim. bahse girerim kim olduğunu unutmuşsunuzdur şimdi bilinçaltınıza kesin ifadelerle hitap edin larus söyle bakalım, yıllar önceki güzel kırmızı elbiseli o hoş kız kimdi.

Emri üç kez tekrarlayın.sonra larus'u kırmızı elbiseli kızı düşünmeyi bırakın.hafıza dosyalarını tarayacak vakit tanıyın ona.daha çok görev yüklemeyin bırakın isteğiniz üzerinde biraz çalışsın

Beklemediğiniz bir anda size dönecektir.isim kısa bir süre sonra zihninizde belirecektir. isim kafanızda aniden ortaya çıkar Larus emrinizi yerine getirmiştir!

Kayıp anahtarların yerini bulmakta, isimleri ve Mike nın doğum gününü hatırlamakta ne kadar etkili olduğunu görüp şaşıracaksınız.

Başka bir yöntem daha var. Üç fincan alın ve altına bir bozukluk koyun. Fincanları hızla karıştırın Böylelikle gözünüz paranın hangi fincanın altında olduğunu yakalamasın  larus hatırlayacaktır

Durun. Larusa sorun. "Larus, bozukluk nerede? A fincanının altında mı? B fincanının altında mı? Yoksa C’nin altında mı?" Üç kez tekrarlayın Sonra da bırakın. Yanıt aniden zihninizde belirebilir ya da fincanlardan birine çekim duyabilirsiniz.

Güçlü Larus

Larus’un karşı cins üzerinde de güçlenmesini sağlasın Her dışarı çıktığınızda larus’a şöyle deyin;

Larus, herkesin beni çekici ve seksi bulmasını istiyorum." Bunu üç kez söyleyin. Larus'un başkalarını size çektiğini imgeleyin. Larus'un bunu yapacağını bekleyin, sonra da Larusu unutun ve işinize dönün.

İnsanların size nasıl davrandığına dikkat edin. larus iş başında. hmmmm... Şu hoş sarışın sana göz mü attı? Vay be! Larus'tan insanlara telepatik düşünçeler göndermesini bile isteyebilirsiniz.

Mesela birini arkasını dönüp yürümeye başladığında. Lorusa söyleyin: "hey larus, o kişi arkasına dönüp bana baksın." Arkasına döndüğünde çenenizi kapalı tutun ve şaşkınlığınızı gizil tutun)

Guçlu bir larus yaratmak ne kadar süre alır bir gecede olmaz larusun tepkilerini hızlandırmalı için sürekli alarak pratik yapmalısınız

Böylelikle tepkileri hızlanacaktır yeni başlayanlar için, en az haftada bir kere fincan egzersizini yapın daha ilerlediğinizde düşüncelerinizi bile karşınızdakine transfer ettiğinizi keşfedebilirsiniz.
Zihin Tekniği
Zihin Flaş Tekniği Larus
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın