Bilinçaltını Hızlandırmak

Bilinçaltını Hızlandırma

İnsanın bilinci üç aşamalıdır bilinçaltı bilinç ve süperbilinç normal bilimsel yeteneklerimizi bilinç gücümüzden alırız bu zihinsel seviye hesap yapmak, ne giyeceğimize karar vermek ve hangi işe başlayacağımızı seçmek gibi rasyonel düşünceler seviyesindedir.

Manyetik Çekim kursunda bizim ilgilendiğimiz ise bilinçaltıdır.bilincimizin kontrolünün olmadığı tüm zihinsel, fiziksel ve duygusal fonksiyonlarla bilinçaltı ilgilenir.bilinçaltı kalbin atışını, ciğerlere kan pompalanmasını. anıların oluşmasını ve bilgeliğin elde edilmesini yönetir

Bilinçaltı aynı zamanda bilinç ile süperbilinç arasında bir köprü görevi görür bilinçaltı zihin; telepati ve enerji yansıması gibi çeşitli doğaüstü güçleri yöneten daha yüksek zekamızdır.

Bilinçaltını düzgün bir şekilde dizginleyebilirsek. süperbilinci devirip onu emirler verebiliriz.

Psikolojik araştırmalar, bilinçaltı zihnin bir robot gibi iç ve dış uyarıcılara karşı doğuştan cevap verme yeteneğine sahip olduğunu kanıtlamıştır.

Bilinçaltına ulaşan emir veya öneriler hemen harekete geçirilir ve işlenmesi için bilince gönderilir. Sonunda da emirler gerçeğe dönüşür.

Televizyon izlerken ekranda beliren binlerce reklamı hatırlayın. Nadiren dikkat ederiz ve genelde boş bakarız Bilinçli zihnimiz başka şeylere dalar, belki günün değerlendirmesini yapar.

Bilinç meydanı boş bırakınca, dikkat edin; bilinçaltı etrafınızda olan biten her şeyin farkındadır. Tüm uyarıcıları alır ve gelecekte kullanmak üzere hafızaya kaydeder.

Daha sonra markete gider ve söylenirsiniz "Hey! Powerscrub sabunu! Sanırım bu iyi bir marka'* Şaşırtıcı olan şey şu; Powerscrub reklamını izlediğinizin farkına varmamanız Ama bilinçaltınız fark etmiştir.

Bilinçaltı her zaman farkındadır. Daha şaşırtıcı bir şekilde, emirleri harekete geçirir ve talimatları yönlendirir 1956’da bilinçaltı reklamlarının nasıl oluştuğunu hatırlayalım “Kola Al” reklamı sinema ekranında gözün göremeyeceği ama bilinçaltının kolayca yakalayacağı şekilde yayınlandı.

insanların susayıp kola aldıkları tespit edilmiştir!

Şimdi mutluluk verecek başarılı bir tekniğe geçelim bu teknik doğaüstü durumları oluşturmanız için bilinçaltına güçlü emirler verir
Bilinçaltını Hızı
Bilinçaltını Hızlandırmak





















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın