Oğlak Burcu Fiziksel Özellikleri

Oğlak Burcu Fiziksel Özelliği

Güneş bu burca 22 Aralık'ta girip 20 Ocak tarihine kadar kalır bu burcun tabiatı topraktır dost burcu balık, düşman burcu koçtur yıldızı zuhal'dir zuhal' in dostu mirih düşmanı zühredir zühal yıldızı dünyadan 755 kere büyüktür güneş'ten uzaklığı bir milyar 426 kilometre mesafedir.

Güneşin etrafındaki devri 29 sene 5 ay 6 gündür. Madeni kurşundur bu burcun tesiri altında doğanların vücut yapıları geç neşvünema bulur bunlardan başka melekeleri de geç teşekkül eder muhayyileleri kuvvetli değildir bedeni kabiliyetleri de manevi kabiliyetleri de dar bir sahada hudutlanmıştır

Fakat onlarda sabır ve sebat en büyük kuvvet olarak belirir sebatlı ve devamlı bir çalışma ile önlerine gelen her müşkülü ortadan kaldırmaya muvaffak olurlar para hususunda müsrif değildirler. İdareli yaşamayı pek severler hatta bu huylarından dolayı onlara ekseriya hasis denilir.

Oğlak Burcu

Yalnızlıktan, tenhalıktan ziyadesi ile hoşlanırlar kalabalıklardan, topluluktan daima kaçarlar yalnızlık içinde kendi düşünçeleriyle başbaşa kalarak yaşamaları onları son derece mesut eder yüz çizgileri düz, muntazam bakışları biraz haşindir her hareketlerinde mantık hakimdir. hissiyatlarını kullanarak hareket ederler cemiyet insanı olmaktan uzaktırlar.

Bu yüzden kalplerini kimseye açmazlar yakın dostları hemen hemen yok gibidir. esasen hiç kimse ile dostluk kurmak niyet ve teşebbüsünde bulunmazlar aşkta kalplerini dökemedikleri için ekseriya bedbaht olurlar eğer karşılarına aslan burcunda doğmuş bir kimse çıkarsa onunla evlenmekte tereddüt göstermemelidirler zira bu burçtakilerle devamlı ve mesut bir yuva kurabilirler

Oğlak Burcu Fiziksel Özellikleri 

Çıkıntılı kırık, keskin zaviyeli köşeli hatlar, yüz dört köşe, alın keskin ve köşeli, ciddi, nafız ve kuvvetli, dışarı doğru kemerli ve ucu dışarı doğru burun dar ve sıkı ağız kemikli elmacıklar, yüksek ve geniş omuz, kubbeli sırt, doğru kalçalar, zayıf fakat iri kemikli vücut, büyük. kol ve el, bacak ve ayaklar esmer, kuru bir ten, uzun boy, ağır yürüyüş, başları daima öne eğik, renkleri solgun, yüzleri hüzünlüdür.

Kemikler ağır, ses boğuk, başları uzunca, gözleri fersiz, biraz da dumanlı, dişleri siyah ve gayri muntazam, kirpikleri hemen daima birbirine karışık ve çok kere çalı gibidir.Sakal siyah ve seyrek, saçları siyah, donuk ve kalındır nadiren gülerler.

Ferasetli ve akıllıdırlar nafız bir zekaya maliktirler nasihatleri akilanedir teşebbüslerinde o kadar çok cüretkar değildirler az söz söyler, kuvvetli hafızalareı vardır İş ve zahmete sabır ile mukavemet ederler.sebatkar becerikli, karar sahibi ve ikbal düşkünüdürler sabırlı yalnızlığı ve tenhayı severler zengin olmayı da isterler, ziraate de hevesleri vardır. 

Oğlak Burcu Ahlakları 

Biraz alaycı ve kindar olurlar müfrit heyecanlar duymazlar uzağı gören, cesur ve çalışkan kimselerdir toprağı severler mesken inşaasını, ağaç dikmesini resim yapmasını, yer altında çalışmayı severler bütün düşünürler çoğunlukla bu yıldıza mensupturlar.

Aşkta az fakat iyi severler, aşkları devamlı olur kuru flörtte becerikli değildirler kıskançlıklarını asla izhar etmezler kin ve intikamları şiddetli olur hiçbir şeye kendilerini çok vermezler.

Şehvetperesttirler izdivaçta nadiren mesut olurlar ketum oldukları için sevdikleri tarafından
anlaşılmazlar soğuk durdukları ve coşkunluklarını hiç göstermedikleri için şiddetli ve derin bir aşkla
sevilmezler.

Oğlak Burcu
Oğlak Burcu Fiziksel Özellikleri

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın