İleri Seviye Organ Isıtma

Organ Isıtma

Bu teknikle iki çakranızı ya da avuçlarınızın içindeki güç merkezlerini harekete geçirirsiniz.hedefinizin karşınızda olmamasına rağmen onu cinsel organındaki enerjiyi açığa çıkarmayı ve çekimi tetiklemeyi öğreneceksiniz

Ellerinizi önünüzde tutun, avuçlarınız size doğru dönük olsun önceki tekniklerde anlatıldığı gibi avucunuzda çakraların biraz dönmesini sağlayın ve sonra zihinsel olarak yarıldığını görün.

Avuçlarınızın ışığı ve sıcaklığı emdiğini görün beş dakika boyunca enerjiyi çekin avuçlarınız kızaracak ve zonklamaya başlayacaktır.

Yeterince enerji çektiğinizi test etmeye çalışın baldırlarınızdan birini seçin avucunuzu baldırınızın
sol yanına koyun, diğer elinizi de sağ tarafına koyun baldırınız şu anda iki elinizin arasında ama baldırlarıniza dokunmayın 

Enerjinin baldırınıza akmasını sağlayın şu anda baldırınızı enerjiyle yüklüyorsunuz. enerjinin akmasını sağlarken her iki yandan da gelen enerjiden dolayı baldırlarınız, titremeye ve ısınmaya başlayacaktır

Bacaklarınız ısınmışsa o zaman bir önceki adımları doğru yapmışsıniz demektir ayartmayı başlayabilirsiniz.

Ellerinizi beş dakika daha enerjiyle doldurun, sonra gözlerinizi kapatın.hedefinizin karşınızda çıplak olduğunu imgeleyin onu yandan görüyorsunıız yani, omuzlarını, şimdi bir elinizi onun cinsel organı bölgesinin önüne diğerini de arka kısmına koyun onun cinsel organı, baldırlarınızda olduğu gibi avuçlarınızın arasında kalmalı.

Enerjiyi serbest bırakın kırmızı parlak ışığın ona akmasını sağlayın bunu yaparken cinsel bölgenin ısındığını görün ve parlamasını sağlayın.

Cinsel bölgesi zonkluyor olmalı ıslaklığını hissedin her zamanki gibi. enerji transferini yaparken klinik tutumu elden bırakmayın her türlü azmaya karşı dayanın.

On dakika içinde enerjiniz tamamen ona akacaktır cana yakın, sempatik ve açık huylu olacaktır
enerji doğru bir şekilde aktarılırsa, enerji transferini alan kişi ki enerjisi yayan kişiyi oldukça ilginç ve çekici bulacaktır

Sonraki düşüncelerinde size sıcaklık duyacaktır bu sohbete başlamak için harika bir zamandır ona bir yüzük verin.

Bu Tekniğin Değerlendirilmesi :İleri seviye OIT büyük mesafelerde bile işe yarar ve çoğu kişi buna olumlu karşılık vermiştir.

Özet : 
Bu teknikle uzmanlaşın bu yöntem yüksek bir başarı kazanmıştır
İleri Seviye Organ
İleri Seviye Organ Isıtma






Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın