İkizler Burcu Özellikleri Ahlakları

İkizler Burcu Özellikleri

Güneş bu burca 22 Mayıs tarihinde girer ve 21 haziran tarihine kadar kalır bu burcun yıldızı Utarid, tabiatı havaidir tabiat itibariyle dostu ateştir. Dost burcu Aslan, düşman burcu balık burcudur yıldız itibariyle dostu Güneş; müşteri ve Zühal ile de düşmandır.

İkizler burcunun tesiri altında doğanlar çok mütereddit tabiatlı olurlar. Hiçbir şey hakkında kolay ve kesin bir karara varamazlar. Hayatları devamlı bir surette kararsizlık içinde bocalama ile geçer. İçlerinde daima yanlış hareket edecekleri korkusu hakimdir.

Bu kendilerine güvenlerinin az olduğuna delildir herhangi bir mesele hakkında bir karar verdikleri zaman hemen akabinde keşke böyle bir karara varmasaydım, bunun aksi en doğru idi diye düşünürler bir saatleri bir saatlerine uymaz.

İkizler Burcu

Derhal bir his durumundan bir diğerine geçiverirler bir şeye karşı alaka ve heves duvdukları andan bir dakika sonra hemencecik ondan cayı verirler bunun için aşkta vefasızdırlar aynı zamanda karşıdakilerin de sadakatine güvenemezler her şeyde olduğu gibi evlenmeye de gayet güç karar verdiklerinden dünya evine ekseriya pek geç girerler.

Hatta bazen hiç evlenemezler bu tereddütleri yüzünden çok kere işte ve aşkta en büyük fırsatları kaçırırlar bu hal onların zekalarının azlığından ileri gelmez.

Zira zeki ve kavrayışlıdırlar bilhassa muhayyileleri çok işlektir bir meselede bütün imkanları tasavvur ve tahayyül ettiklerinden dolayıdır ki, karar vermek hususunda tereddüde
düşerler işte bu kararsız ve gelgeç. tabiatlı insanlarla bir çatı altında bulunmak, arkadaşlık yapmak hakikaten güçtür.

ikizler burcunda doğanlar koç ve arslan burcunda doğanlarla evlenirlerse güzel bir yuva kurabilirler.

İkizler Burcu Ahlakları 

İnce, düzgün ve güzel dudaklar, köşeli çene, uzun ve ince boyun, canlı yürüyüş, süratli konuşma, şen ve sevimli ses, mülayemet,nezaket, sabırsızlık etrafındakilerle hüsnü münasebet ve

muaşeret, sevimli ve latifeci, müteşebbis büyük zihin açıklığı ve işleyen, nafiz, kurnaz ve keskin zeka ve istiğna, utaridlilerin boyları uzunca, gözleri de çukurcadır şen ve bir fena sık düşünüyorlarsa güler yüzlüdürler.

Saçları pek koyu kestane renginde ve kıvırcıktır. Kendileri kibar yapılı, geniş omuzlu ve sağlam vücutludurlar. Bu yıldızın tahtı tesirinde doğanlar iyiye yakın oldukları zaman iyi, kötüye yakın oldukları zaman da kötü olurlar. Ediptirler.

Büyük hırsızlar bu yıldızın fena tesiri altında yetişenler arasından çıkar.her türlü iyiliğe kabiliyet olduğu kadar her türlü fenalığa da kabiliyetli olurlar Sözleri düzgün olduğu kadar ani teşbihler ve misaller getirmeye muktedirdirler.istiklali severler,

Çok açık zihinli olurlar istediklerini yapabilirler sanatkar olmaktan ziyade fen adamıdırlar ticarete de büyük istidatları vardır kendileri becerikli, zeki çevik, şen, mahir, işgüzar, beliğ oldukları gibi muhibbi fen dahi olduklarından iyi makinist ve mühendis olabilirler.

Bu yıldızın mensupları kendilerini herkese sevdirmesini bilirler ve sevdiririler utarit yıldızı dünyadan 18 defa küçüktür güneşe uzaklığı 58 milyon kilometredir güneşin etrafındaki devir müddeti 89 gündür. hareket-i devraniyesi 24 saat beş dakikadır madeni civadır.
İkizler Burcu
İkizler Burcu Özellikleri Ahlakları
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın