Boğa Burcunun Özellikleri Ahlakları

Boğa Burcunun Özellikleri

Güneş Boğa burcuna 21 Nisan' da girer ve 21 Mayıs tarihine kadar kalır. Bu burcun yıldızı Müre tabiatı topraktır. Boga burcunun dostu Yengeç burcudur. Tabiatı toprak olanlar tabiatı su olanlarla çok yakın ve samimi birer dost olurlar bu burcun tesiri altında doğanlarda en göze çarpan nokta aşırı derecede inatçı olmalarıdır.

Onlar inatlarında bazen hayatlarını bozacak kadar ileri giderler maziye ve mevcut kıymetlere bağlılıkları fazladır her şeyin olduğu gibi kalmasını isterler sabırlıdırlar. tayin ettikleri hedefe ulaşmak hususunda her türlü güçlük karşısında sebat etmesini bilirler.ihtiyatlı, vefakar ve sebatkardırlar.

Kendilerinde takip fikri çok yüksektir bir işe başladılar mı sonunu almadan ellerinden bırakmazlar ekseriyetle güzel yüzlü  olurlar içlerinden bazıları egoisttirler.

Bu burcun tesirinde doğanlar çok kere oburluk derecesinde boğazlarına düşkün olurlar boğa burcunun tesiri altında doğmuş kadınlar umumiyetle kavgacı ve kıskanç olurlar

Fakat güzel oldukları için her zaman sevimlidirler esasen bu burçta doğanlar aşkta sevilmeyi sevmeye tercih ederler evlendikleri zaman kadın veya erkek iyi bir hayat arkadaşı olurlar.

Yalnız eşleri onların sabrını tüketmemek ve yaşayış tarzına müdahale etmemek şartıyla talihleri her zaman kendilerine yar olmaz ama, inat ve sebatları onları bu durumlardan kurtarır fakat yine de kendilerini tehlikeli maceralara atmaktan çekinmezler.

Güzel sanatlara karşı ilgileri fazladır girdikleri herhangi bir sanat şubesinde büyük muvaffakiyetler kazanırlar. Çünkü yaratılışları onları sanata ve bilhassa ressamlığa veya heykeltıraşlığa sevk eder.

Konuşkan değildirler. Herhangi bir mecliste ilk olarak söze başlamaktan çekinirler.başkalarının söyledikleri sözlere cevap vermeyi tercih ederler. Sıkılgan olmamakla beraber pek de girgin sayılmazlar.Ama sevdikleri insanlar arasında güzel konuşur ve neşelenirler.

Boğa Burcunun Ahlakları

Bu yıldıza mensup olanlar, haluk, sevimli ve herkese faydalı sözler söyleyen aşık, servet ve samana kadınlara karşı ziyadesiyle zayıf, şehvetperest, güler yüzlü, tatlı sözlü, mesut,
çalışmaya heveskar, muhabbete sabredemeyen, raks, ziyafet ve musikiyi seven insanlardır.

Bazılarının tabiatında biraz yalancılık ve mürailik varsa da pek mükemmel sanatkar ve iyi bir
musikişinas olurlar. Riyaziyeye karşı istidatlatları zayıftır. Bu yıldıza mensup olanlar ilk nazarda şahsi cazibeleri ve sevimlilikleri ile göze çarparlar.

Abbap canlısı, sevimli, tatlı,hassas, muhabbetkar, şeker gibi insanlardır ekseriya müsrif olurlar asla hasud değildirler, her şeyi pembe görürler lüksü severler parlağı sağlama tercih ederler bu yıldıza mensup olanlar nadiren dehaya yükselebilirler.

Zühre mensupları aşkta pek makbul tiplerdir ekseriya güzel olup sürekli ve derin bir aşkla sevilirler. sehhar ve büyüleyen bir cazibeleri vardır kendi aşklarında bazen sabit değildirler mütelevvin ve hercaidirler şehvetleri galiptir onları sevmek bazen tehlikeli ve felakettir.İzdivaçta ekseriya kendileri severek değil, sevilerek evlenirler.

Mütekabil muhabbet olduğu takdirde izdivaçta mesut olurlar aksi takdirde bedbaht olurlar ve bedbaht ederler her şeyden ziyade kendilerini düşünürler.bu yıldız mensubu bir kadını seven, ondan çok zor ayrılır ve onu daima hasretle, iştiyakla, sevgi ile hatırlar.
Boğa Burcu
Boğa Burcunun Özellikleri Ahlakları
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın