Thomas Edison Ruhların Telefonunu Keşfettimi

Edison Ruhların Telefonunu Keşfettimi

Edison tüm yaşantısı boyunca bir bilinemezci olmuştur  o ne ölümden sonraki hayata inanmış, ne de onu reddetmiştir edison bunlara pek inanmazdı fakat o bu görüşünü yalnız yakınlarına çok
ender olarak açıklardı.

Ölümünden beş yıl önce, 1931’da Thomas Edison “ölümden sonraki hayat” hakkında ciddi bir şekilde düşünmeye baş­ladı ve bu konuyu gerek eserlerinde gerekse işbirliğinde bulunduğu arkadaşları ile tartışmaya başladı.

Thomas Edison şöyle diyordu eğer gerçekten ölümden sonra hayat devam ediyorsa ruhlarla iletişimi sağlayacak mekanik bir olanak bulunması gerekir. ölülerle konuşmayı sağlayacak bir makine olmalıdır ya da ruhların, canlılarla iletişim kurabilecekleri bir makine oluşturmaları gerekiyor. eğer bu mümkün olsaydı ölümden sonraki hayat sorununu kesin olarak hallederdik.

Böylece Edison ilk araştırmalarında olduğu gibi bu konuyu onada inatla araştırmaya koyuldu. çalışmaları hakkında etrafa birtakım dedikodular yayıldı, fakat Edison araştırmaları hakkında
hiçbir açıklamada bulunmadığından bu dedikodular da kesildi.

Uzun araştırma aylarından sonra Edison gerek arkadaşlar ile yaptığı konuşmalarda gerekse bilimsel toplantılarda ölümden sonraki hayata inandığını ve görünmeyen bir dünyada hayatın var olduğuna inandığını söylemeye başladı.

EDİSONUN FİKRİNİ DEĞİŞTİRMESİ İÇİN ACABA NELER OLMUŞTU?

Bu konuda kimse emin değil. Eğer Edison ölülerle konuşmayı sağlayan bir cihaz icat etmişse bugüne kadar hiç kimse ona bulamadığı gibi kimse de onu kamuoyuna açıklamadı bu durumda Edison’un bu sırrı kendisi ile birlikte mezarına götürdüğü anlaşılıyor. .

Edisonun görünmeyen dünya ile iletişime geçebilmeyi sağlayan bir cihaz keşfetmesi çok mümkündür bu cihaz modern ilmin keşfettiği cihaza çok yakın olabilir ben doğumunuzda sizinle birlikte oluşan öz psişik donanımınızdan sözetmek istiyorum bu da zihni dinleyici psişik televizyon alıcısı ruhların telefonu ya da telekomünikatör ve diğer güçlerden oluşuyor.
Thomas Edison
Thomas Edison Ruhların Telefonunu Keşfettimi 



















Para Bulmak İçin Sihirli Baston
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın