Para Bulmak İçin Sihirli Baston

Para Bulmak Sihirli Baston

Görünmez dünyayla ilişkide zihin parmağı ya da zihin pusulası diye adlandırdığım bir teçhizat vardır.  bu, zihnin birşey üzerine dikkati çekmek ve de bir mesaj iletmek için kullanabileceği, insan parmağı da dahil olmak üzere, herhangi bir nesneden ibarettir. bir örnek verecek olursak, zihinden iyileştirmede spiritüalist,elini hasta

İnsanın bedenine doğru tutabilir ve elini tepeden tırnağa üzerinde gezdirebilir elini uygun yerde durduran zihin, spiritüaliste hasta kısmın yerini gösterebilir bir spiritüalist bir kişinin zihinden ya da parmağıyla bir haritayı boydan boya dolaşarak bir şeyin yerini göstermesini istiyebilir.

Ardarda gelen yıllan gösteren rakamlar sütunu boyunca aylar, günler, saatler vs. listesi boyunca parmak gezdirilerek bir tarih oluşturulabilir rahip mermek başka türlü belirlenemeyen olayları araştırmada, bu yolla olağanüstü sonuçlar elde ettiğini söyledi.

Büyülü Bir Çanta Nasıl Yapılır Ve Kullanılır

Zihnin, hareket ettirmekle yükümlü olduğu bir nesne aracılığıyla yaptığı çalışmaya kahinlik denir su kaynağı arayıcısının sanatı,kahinliğin dikkat çekici bir biçimidir kaynak arayıcısı bir tür büyülü baston taşır ve bu bir anten gibi hareket eder olayın ilginçliği, herhangi bir kimsenin onu tek başına kullanabilmeye çalışmasıdır.

Hemen hemen tüm odunlar bir su kaynağı arayıcısı bastonunun yapımına yarayabilir. 16. yy. da avrupada fındık ağacının tahtası, büyük esnekliği ve bükülgenli­ği yüzünden tercih ediliyordu size rehberlik eden zihin zaman zaman bastona dayanır ve onu bükebilir çatallı bir baston yerine, demir bir kemer de kullanabilirsiniz.bunu ortasından Y harfif oluşturacak şekilde bükünüz  Y nin uçlarını hafifçe dışa doğru eğiniz bunları alışılagelmiş şekilde yakalayınız ve kemerin kancasını baston gibi kullanı­nız.

Mükemmel bir başka baston da iki korse balinasının yardı­mıyla elde edilebilir balinaları, uzunluklarının üçte biri üzerine birlikte sabitleştiriniz; sonra serbest uçları bir Y oluşturacak şekilde dışarı doğru bükünüz.

Büyülü baston düşmanın kazdığı yeraltı galerilerini bulup ortaya çıkarır
13 ekim 1967 tarihli new york times de su kaynağı arayıcıları düşman tarafından kazılan yeraltlarını
bulup ortaya çıkarıyorlar başlıklı bir makale bulunuyordu californiadaki pentleton askeri kampından hanson w baltvvin tarafından kaleme alman makalede, denizcilik birliğindeki mühendislerin alıştırmaları sırasında, hatta Vietnam savaşında tuzakları, mayınları,yeraltı galerilerini bulmak için demir kemerlerle yapılmış bastonların nasıl kullandıkları anlatılıyordu.

Bay Baltvin bizzat bunu denediğini ve büyük hayrete düşerek bu yolla bir tü­neli bulabildiğini belirtmektedir. onun olayında, baston aşağı­ya doğru eğilmişti, ki buda söylenildiğine göre
tünelin yokuş aşağı olduğunu gösteriyordu deniz piyadesi beşinci birliğinde binbaşı olan nelson hardacker aletin pratikte kullanan herkeste çalıştığını bildiriyordu.
Sihirli Baston
Para Bulmak İçin Sihirli Baston Vatanseverr





















Büyülü Baston Nasıl Kullanılır
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın