Görünmez Dünyayı Adınlatan Spiritüel Fener

Görünmez Dünyayı Aydınlatan Spirituel

Herhangi bir aydınlatma lambası alın ve reflektörünü çıkartın böylelikle reflektörsüz zayıf bir ışık verecek ampul tutmuş olacaksınız ışık zayıf olmalıdır bundan emin olun oturduğunuz zaman ışığın gözlerinizle hemen hemen aynı düzeyde olması için lambayı bir masanın ya da etajerin üzerinde yeterli yüksekliğe yerleştirin.

Lambadan yaklaşık bir kol uzaklığında 
bir sandalye koyun, bütün odanın iyice karanlık olacağı şekilde tüm ışıklan söndürün sonra bu lambayı yakın ayaklarınız tabanı iyice yere basacak şekilde karşıya oturun.

Sol başparmağınızı sağ elinizin oyuğuna koyun; sağ elinizin 
parmaklarını başparmağınızın üzerine kapatın. bu şekilde bitiştirdiğiniz ellerinizi göbek çukuruna dayayın zihninizi ve bedeninizi gevşetin. Sabit bir şekilde ışığa bakarak pasif kalın.

Spirituel Bir Fener Nasıl  Yapılır?

Sonra derinden ve yavaş yavaş, otuz dakika kadar nefes alıp verin başlangıçta bunu otuz dakika boyunca yapamayacaksınız ama pratik yaptıkça, bu alıştırmayı her seferinde biraz daha uzatacaksınız.
bir süre bu egzersize kendinizi verdikten sonra ışık halesi­nin üzerinde mavi-beyaz zayıf bir aura farketmelisiniz.

Egzersiz 
ilerledikçe bu aura giderek daha belirgin olmalıdır ve parlaklığı alanı artmalıdır zaman zaman odada gecenin karanlı­ğında şimşeklerle aydınlatılmış gibi ışık ışık görünür sonra gözlerinizin önünde bir dizi dalganın geçtiğini gözlemleyebilirsiniz.

Hatta çok sayıda canlı renkli, örneğin mavi, sarı ve kırmızı 
aura bile gözükebilir ardından bir yıldız gibi yanıp sönen, mavi beyaz ışıkla parıldayan çemberler farkedebilirsiniz bunlar genellikle falcılığın ilk halinde bulunan insanların çevresini saran spritüel ya da yaldızsal ışıkların gösterileridir.

Bu spritüel ya da yıldızsal ışıklar odanın herhangi bir köşesinde 
gözükebilir, pratiğiniz daha fazlaysa zihinsel yüzlerin gözlerinizde cisimleşmeye başlayacağı çok muhtemeldir ama bir çok insanın, egzersiz sırasında bir kaç dakika boyunca birkaç mum ya da biraz günlük yakarak daha iyi ve daha hızlı sonuç­lar elde ettiklerini iddia ettiğini söylemek gerekir.

Daha çok spiritüel 
ışık ve daha iyi bir cisimleşme elde etmek için zihinsel düşünceleri ifade etmek gerekir zihinsel suratlar başlangıçta yalnızca belli belirsiz görünürler ama zamanla daha belirginleşirler.

Günlük egzersizlerinize şevkle ve kararlılıkla devam edin 
insan düşüncesinin mükemmel biçimini görmekte gecikmeyeceksiniz onunla kafanızdan konuşabilirsiniz ve söylediğinize cevap olarak kafasının ya da ellerinin bir hareketini kesinlekle farkedersiniz bu noktaya gelince, ondan daha çok spiritüel ışık vermesini kuvvetle isteyebilirsiniz.

Hemen ardından 
gerekli tüm yardımı alacaksınız Spiritüel varlıkları çok net olarak farketmeyi başardığınız an onlardan, zihinden buyruklar aracılığıyla çeşitli yönlere hareket etmelerini isteyin. bazıları emirlerinize cevap verecek bazıları kabul etmeyecektir ama belli bir süre sonra istekleriniz gerçekleştiğini göreceksiniz.

Bu aşamaya geldiğiniz zaman ruhlardan mobilyaların yerini 
değiştirmesini ve sizin için başka şeyler yapmalarını isteyebilirsiniz.herhangi bir soru üzerine onlardan bilgi sağlayabilirsiniz.

Buraya gelmeden önce muhtemel egzersizlerinizin en ba
şında belki de bir tür tabanca sesi gibi bir gürültü duyacaksı­nız bu sesi duyduğunuzda korkmayın; Dr. de Laurence bu seslerin spiritüel varlıkların gözükmesinden önce sık sık olduğunu söylemektedir.

Gürültü daha kuvvetle olursa, bu falcılık gü­
cünüzün geliştiği ve yakın bir zamanda ruhlar dünyasının yardımıyla duymak istediğiniz herşeyi duyabileceğiniz içindir.
Görünmez Dünya
Görünmez Dünyayı Adınlatan Spiritüel Fener





















Görünmez Dünyanın Yardımı Nasıl Sağlanır
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın