Sevgi Bir Enerji Alanıdır

Sevgi Bir Enerji

Her şeyin temeli sevgidir. Sevgi her şeyin ortaya çıktığı kaynaktır. Sevgi olmayan herhangi bir şey sapa bir yoldur (varyant). Varyantlarda olduğu gibi, belki birkaç yanlış dönüşten sonra, niyet ettiğiniz yere gidersiniz enerji sevgidir herhangi birinin incitmek için kullandığı enerji bile sevgiden gelir. İpe asılmış, zayıflatılmış, saptırılmış, bozulmuş, ama yine de sevgiden geldi.

Enerjiye doğru odaklanılmalı yanlış davranışa, nefrete ve hiçe saymaya odaklanıldı.sevginin önü kesildi ve süngülendi s
evginin orada burada gelişmesi önlendi. Sevginin omuzları çöktürüldü ve yine de sevgi tekrar yükselmeye hazırdır. Sevgi yanlış şekle sokulabilir, ama ebediyen bu şekilde kalamaz. Sevgi aşağıda tutan şey yükseltilmelidir. Sevginin üzerindeki örtüler kaldırılmalıdır.

Sevgiyi sınırlayan şeyler bir barajdır benttir bu bir engeldir sevgiye engel olmasın b
urada büyük sevgiden söz etmiyorum açık olan bir vaatten sözediyorum herhangi bir tutum alınmadı. herhangi bir pozisyon alınmadı bundan dolayı, yargılama yok şeyleri tereddüte düşürecek yanlış veya doğru kararı yok. Açıklık. Sevginin sizin tarafınızdan karar verilmesine gereksinimi yoktur.

Olduğu şey olması ve yaptığı şeyi yapması için yalnız olmasına gereksinimi vardır.
sevgi ne yapar ? Sevgi Gerçeğin bilgisini verir. Sevgi birleştirir, gerçekte, birleştirilecek bir şey yoktur, çünkü her şey zaten Birdir ! Ancak sizin vizyonunuz bozuldu. Saçlarınız gözlerinizin önüne düştü.

Dar kanallardan görüyorsunuz. Şimdi, görüşünüzü bozan iplikleri ayırın.
sevgiyi fark etmeniz ve onu özgürleştirmeniz çok önemlidir.

Sevginin farkına varılmalıdır ve özgürleştirilmelidir. Artık uykuda kalamaz. Artık saklı kalamaz. Kalbinizle oradan çıkın ve açık olun ve sevgiyi tanıyacaksınız. Sevgi formsuz olmasına rağmen, onu bir çok formda göreceksiniz. Sevgi sevgidir. Diğer şeyler için yanlış anlaşılabilir, ama sevgi sadece sevgi olabilir. Sevgiye verdiğiniz herhangi bir şekil sadece sevgiyi azaltabilir.


Koşulsuz sevgi bırakın sevginiz sevgi olsun anlamına gelir. Sevginizin karar vericisi olmanıza niyet edilmedi. Sevginin kendisi olmasına izin vermenize niyet edildi. Sevginin dizginlerini tutmayın. Bunları serbest bırakmanıza niyet edildi.


Koşulsuz sevgiye karar vermenize gerek yok. Sevgiye engel olmanıza son vermelisiniz. Sevgi parça parça olmak anlamına gelmez. Siz bir koşulsuz sevgi pozisyonundan gelmezsiniz. Sevginin pozisyonunu almayın, sevginiz koşulsuz olacaktır.
sevgi seçilecek bir koşul değildir.sevgi zaten sizi talep etti. O sizin değiştirilemez halinizdir.

Dünyada sevgi için çığlığım, enerjinizi vermeniz olarak yorumlanmamalı. Siz tarafsız bir sevensiniz. Sevginin ışığı sizinle yürüyor. O sizi çevreliyor. Başka birinin ihtiyaç içinde olması, sevginizi isteme hakkına sahip değildir. Onlar kendi sevgilerini kalplerinde bulmalılar.

Etrafta gidip gelirken verecek çok sevginiz var. Onu muhafaza etmeyin. Ayrıca onu harcamayın.

Eğer sevgi bir enerji alanı ise, hiç kimse sizin enerji alanınızı kesemez ve onun üzerinde hak iddia edemez sevgi vermeniz için özgürlüktür, ama sevgiyi alıp depolayacaklar için değil herkes sevgi kalbinizin sevgisine girebilir, ama hiç kimse onu çalamaz..
Sevgi
Sevgi Bir Enerji Alanıdır
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın