Gençliğin Sırrı Nedir

Gençliğin Sırrı

Gençlik günlerinizi yeniden yakalamak için, bütün vücudunuzda hareket eden bilinçaltınızın mucizevi, iyileştirici ve yenileyici gücünü hissedin ilham aldığınızı, desteklendiğinizi, canlandığınızı, yenilendiğinizi ve manevi olarak şarj edildiğinizi bilin ve hissedin içiniz tıpkı gençlik günlerinizde olduğu gibi yine coşku ve keyifle dolabilir; çünkü o keyifli ruh halini zihinsel ve duygusal olarak her zaman yeniden yakalayabilirsiniz.

Gençliğin Sırları

Kafanızın üzerinde yanan mum ilahi zekadır bu size bilmeniz gereken her şeyi gösterir sizin görünümlerden bağımsız olarak iyi olduğunuzu bilmenizi sağlar bilinçaltınızın gösterdiği yolda ilerleyin çünkü şafağın söktüğünü ve gölgelerin dağıldığını biliyorsunuz

vizyonunuz 
yaşlandım yerine ilahi hayatta bilge biriyim deyin şirketin, gazetelerin ya da istatistiklerin size yaşlanma, geçen yıllar, yıpranma, bunaklık ve işe yaramazlık ile ilgili tablolar sunmasına izin vermeyin.

Bunu reddedin, çünkü yalandır böyle bir propaganda ile hipnotize olmayı kabul etmeyin ölümü değil hayatı benimseyin kendinizi mutlu, keyifli, başarılı, sakin ve güçlü olarak görün.

ZİHNİNİZ YAŞLANMAZ Tanınmış kalp cerrahı michael debakey 1932 yılında ilk kan pompasını geliştirmişti onun pompası bugün bypass ameliyatlarında hâlâ kullanılıyor.

Dr. DeBakey doksan yaşındayken, yeni bir icat konusunda klinik deneyler başlatmak için izin aldı ağır kalp hastalıkları olan kişilerin göğüslerine yerleştirilebilecek küçük bir pompaydı bu

DeBakey araştırma sırasında aktif bir cerrahi bir programı da sürdürdü bir meslektaşı onun yaptıklarını yapmak için beş altı ömür gerekli demişti.

DeBakey doksan yaşında felsefesini şöyle özetliyordu siz mücadele ettiğiniz ve fiziksel ve zihinsel açıdan uygun olduğunuz, hayat sizi uyarır ve güçlendirir.
Gençlik
Gençliğin Sırrı Nedir
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın