Terazi Burcunun Özellikleri

Terazi Burcunun Özellikleri Nelerdir

Güneş bu burca 24 Eylül'de girip 23 Ekim 'e kadar kalır. Bu burcun dostu Yay'dır tabiatı havadır yıldızı Zühre'dir. Bu yıldız hakkında Boğa burcunda kafi derecede bilgi verilmiştir.

Terazi burcunda doğanlar Zübre· yıldızının tesiri altındadırlar. Bu yıldız onlara evvela güzellik, sonra da güzelliğe karşı derecesiz bir aşk ve anlayış kabiliyeti verir. İyi kalpli ve çok dürüst kimselerdir.

Adaleti ve adil olmayı bir aşk derecesinde severler cok ve lüzumsuz konuşmayı sevmeyen insanlardır. Hayatta mücadele gayretleri sonsuzdur.

Terazi Burcu

Doğduklarından itibaren ölünceye kadar bağlandıkları prensipler ve fikirler uğrunda savaşmaktan bir an dahi geri kalmazlar.

Güzel ve temiz giyinirler zarif ve yüksek zevk sahibidirler rahatlarına pek düşkün olurlar hayatlarının devamlı surette huzur ve sükunet içinde geçmesini isterler. mizaçları sakin ve muvazenelidir.

Bununla beraber arada fevkalade bir hiddet gösterdikleri de görülür. Fakat bu hiddetleri pek çabuk sönüp gider katiyyen kinci değildirler.

Her girdikleri muhite kolaylıkla uymasını ve arkadaşlarla dostluklarını devam ettirmesini bilirler.

En basit muhitte olduğu kadar, en kibar ve aristokrat . muhitte de kendilerini rahat hissederler hafif mizaçtı kimselerle arkadaşlık edebildikleri gibi en ağır başlı ve sofi kimselerle de dostluk kurmasını ve bunun devam ettirmesini mükemmelen başarırlar.

Aşk hayatları harikülade güzel ve tatlı geçer en geçimsiz eşlerle bile herkesin gıpta edeceği bir aşk ve evlilik hayatı kurmakta da emsalsizdirler.

Kaynanaları ve diğer hısım ve akrabaları ile mükemmel surette geçinirler eşlerini yengeç burcundan seçtikler takdirde evlilik hayatları sonsuz bir saadet ve bahtiyarlık içinde geçer.
Terazi Burcunun Anlamı
Terazi Burcunun Özellikleri Ahlakları
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın