Baştan Çıkarıcı Ses

Baştan Çıkaran Ses

Baştan çıkarmanın güçlü araçlarından biri gözlerden sonra sestir. Sesinizle kadını istediğiniz ruh haline kolayca yönlendirebilirsiniz.

Sadece ses tonunuzla istediğiniz duyguyu yansıtarak hoşlandığınız kadında da aynı hissi yavaş yavaş yaratabilirsiniz.

Şunu deneyin: Hızlı ve neşeli bir tonda takılın Onun da ses tonu yükselecek ve sizinkiyle uyumlu neşeli bir ruh haline bürünecektir Sesinizle birini mutlu etmek kolaydır.

Sesinizle birini ayartmak daha da kolaydır İşin sırrı nasıl telafuz edeceğinizdir“Telefon" kelimesini vurgusuz bir tonda söyleyin. Kulağa nasıl geldiğini not edin.

Bir kez daha "telefon" deyin, bu sefer kızgın bir tonu seçin. Sanki telefon yüzünden uykunuzdan uyanmışsınız gibi. Ses kalitenizdeki değişimin farkında olun

Şimdi... çekim hissini yaratacak sır geliyor: Fısıldamak

telefon kelimesini yavaşça ve vumuşacık bir tonda söyleyin Kelime, boğazınızın gerisinden ya da diyaframdan gelsin Etkisi aynı olacaktır “Telefon" kelimesi kulağa aniden seksi gelecektir.

Şimdi tekrarlayın Bu kez kelimeyi gerçeklen soluyarak ve sesli harllerl kasten uzatarak tekrarlayın. Sesinizi alçaltın, fısıltıyla ve seksi biçimde söyleyin

İşte bu Şaşırdınız mı? Ses tonlamasının gücünü keşfettiniz. Samimiyet yaratmak istiyorsanız, yakına eğilin ve ayartıcı bir şekilde sohbetinizi sürdürün Siz konuşurken kadının gözlerinde parlamaya başlayan yıldızları sayın hipnotik transa girmesini sağlayın'

Ses tonlarını ve ses rengini derinleştirmek isteyenler aşağıdaki egzersizi çalışın: Hatiften ağzınızı açın.

Uğultulu "oooohhmmmmm" sesini yavaşça ve sürekli çıkarın.

Kelimeyi mırıldanırken, sesin doğrudan belinizin altından geldiğini düşünün ve göğsünüzün ortasında yansımasını hissedin Yansıma olmuyorsa alıştırma doğru yapılmıyor demektir.

Normal bir şekilde konuşmaya geçmeden önce 15 dakika daha "ohm“ sesi çıkarın. Sesinizin rezonansının ve cazibesinin bir anda nasıl geliştiğini zevkle görün

Ağzınızdan çıkan her hece düşük seviyede titreşecektir ve ayartmak istediğiniz kişiye fısıldayarak onu kendinize çekeceksiniz.
Baştan Çıkaran Ses
Baştan Çıkarıcı Ses
















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın