Yaşamınız Anında Değişir Telekült

Yaşamınız Anında Değişir Telekült Gücü

Bu yöntemi kullanmak için yarın, gelecek haftayı, gelecek ayı beklemeyin zenginlikten, mutluluktan sevinç ve huzur dolu sağlıktan ve Tanrının size verdiği ruh huzurundan yararlanmamanız için hiçbir neden yok ve telekült gücü sayesinde bundan bugünden başlayarak yararlanabilirsiniz.

Sonuç hemen, ya da birkaç gün içinde, etkiler birikiminden sonra bir kaç haftada gelebilir ama sonuçlar istediğiniz yönde kesinlikle gelecektir bu konuda size söz veriyorum.

6 NOLU TELEKÜLT GÜCÜNÜN ÖZETİ

1. Olaylar yaratabilme yetisi sayesinde zihniniz, düşleri somut gerçekliğe dönüştüren bir röprodüksiyon makinesine ya da psişik jeneratöre benzer.
2. Somutlaşmakta olan bir düşünceyi bile çekebilmek için radionik kameralar düzenlendi.
3. Devasa bir mıknatısa çok benzer bir işlevde düşünsel çekim
yasası bulunmaktadır bu şöyle tanımlanabilir her birey ideallerini somutlaştırmak ve arzularını maddeleştirmek için ihtiyaç duyduğu her şeyi varlık ya da nesne kendine çekme eğilimindedir.
4. İnsan zihninde tasarladığı her şeyi cisimleştirebilir.
5. Zihninizi cisimleştirme gücünün artırmanın en etkili bi­çimi dualarınızı ve başka insanınkiyle birleştirmektedir bu, salt iki değil binlerce kez yüksek bir güç verir. dağları kesinlikle yerinden oynatabilecek bir güç!
6. Bu amaçla toplanan iki ya da daha çok kişilik her gruba okkült kardeşlik denir.
7. Okkült Kardeşliğin sonuç alabilmesi için tüm üyelerinin aynı zamanda ve aynı biçimde aynı şeyi istemeleri gerekir.
8. Psişik güçlerinizi başka bir insanla birleştirmeniz yeterlidir aranızda uzun mesafenin, bir odanın, duvarlarının döşemelerin,tavanların, kapıların, şehrin ya da kıtaların olması pek önemli değildir.
9. Kullanacağınız doğru kelimeleri seçtiğiniz zaman bunları yüksek sesle söylemenin gerekli olmadığını anlayacaksınız gereken saatte bunları yineleyebilir ya da yazmış olduğunuz bir kâğıttan sessizce okuyabilirsiniz.

10
. Yerine getirmeniz gereken en önemli şey gerekli saatte kesinlikle rahatsız edilmemenizdir çünkü sizinle kardeşleriniz arasında olan gücü kırabilecek tek olay kesilmedir.
11. Kendinizi gereken saatte yalnız kalabilecek gibi ayarladıysanız 4 ’nolu telekült gücünde açıklanan psişik televizyon yardımıyla konsantre olmanız tavsiye edilir.
12. Kimsenin sizi duymayacağı bir yerdeyseniz istediğinizi şarkı tonunda söylemeniz  tavsiye olunur. çünkü bu özel sözler konsantre olmanıza yardımcı olacak güçlü düşünce akımları üretirler.

13.
Bu bölüm grupla birlikte yüksek sesle ya da gereken saatlerde sessizce okunabilecek ezgiler listesi içermektedir burada, hissedebileceğiniz her arzuya bir ezgi bulabilirsiniz.
14. Bunlar gizli olarak nitelendirilmektedir, çünkü bu yöntemi kullanma olayı yalnızca grup üyelerin bileceği bir sır olarak kalmalıdır.
Yaşamı Değiştirme
Yaşamınız Anında Değişir Vatanseverr




Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın