Okkült Kardeşliğin Özel Sırları

Okkült Kardeşliğin Sırları

Bir görüntü üzerinde konsantre olmaya karar verdiyseniz istediğiniz nesnenin bir fotoğrafını ya da bir gravürünü bir gazeteden ya da dergiden elde edebilirsiniz bu para, mücevher yeni bir ev, yeni bir araba, havuz vb... olabilir her birinizde  aynı gravürün bir nüshası olması gerekir.

Öte yandan sözcükler kullanmaya karar verdiyseniz her biriniz aynı kelimeleri kullanmanız gerekir.
doğru sözcükler se­çip söyleyeceğiniz saat (saatler) üzerinde kararlı olduğunuz zaman bunları yüksek sesle söylemenin gerekli olmadığını görekeceksiniz bunları ezberleyebilir ve istediğiniz saatte tekrarlayabilir ya da yazmış olduğunuz bir kağıt üzerinde sessizce okuyabilirsiniz.

Bu şekilde, bu kişiyle psişik güçlerinizi birleştirecek tek kelime söylemeksizin başkalarının yanında aranızdaki mesafe uzak da olsa, iş yerinde, otobüste ya da tıka basa dolu trende,nerede olursanız olun, birbirinize sessiz mesajlar iletmeniz olanaklıdır ama asıl sağlamanız gereken, konsantre olabilmeniz için gereken saatte konsantrasyonunuzun kesilmemesidir.

Çünkü manevi kardeşlerinizle aranızda var olan görünmez iletişim çizgisini ve gücü koparmada, bir kesilmeden daha emin bir şey olamaz grubunuz yalnızca iki kişiden oluşuyorsa ve her ikiniz de gereken saatlerde yalnız kalabilecek şekilde ayarladıysanız, en iyisi, istediğinizi herbirinize birer tane olmak üzere iki kağıda yazmaktır.

Gereken saatte her biriniz bu kağıt üzerinde -evrenin yüksek düşüncesinde bir tür kozmik mektup sayılan- 4 nolu telekült gücünde anlatılan psişik televizyon aracılığıyla konsantre olun.

Üstelik birbirinizde uzaktaysanız ve kimsenin sizi duymayacağı bir yerde bulunuyorsanız, istediğinizi yüksek sesle şarkı tonunda söylemeniz tavsiye olunur çünkü bu özel sözcükler konsantrasyonunuzu elverişli kılan düşünce akımlarım oluştururlar.

GİZLİ GRUPLARIN EZGİ LİSTESİ

İşte size grubunuzla birlikte yüksek sesle okuyacağınız ya da gereken saatlerde sessizce okuyabileceğiniz bir ezgi listesi isteklerinizin her biri için özel bir ezgi vardır bunlar gizli olarak nitelendirilmektedir.

Çünkü grup üyeleri arasında sır olarak kalmak zorundadır kutsal şeylere saygısı olmayanlar bunu öğrenecek olurlarsa kötümserlikleri inancınızı zayıflatma tehlikesini taşıyacaktır bu gizli grup ezgileri tıpatıp, 3 nolu teletapmç da açıklanan hipnoz ezgileri gibi, özel bir hazırlık gerektirmeyen ezgilerdir.

Çünkü psişik gücünüzü.başkasının gücüyle birleştirme olgusuyla, yalnız olduğunuzdan bin kez daha üstün bir üç elde edecekseniz aşağıdaki örneklerde boş yerlere, hakkında istekte bulunduğunuz insanın adını yazacaksınız. büyüye eşlik eden numaralar hipnotik büyüler listesinin ardından gelmektedir.
Üstelik bu ezgilerin bazıları bir sonra açıklığa kavuşacak bir nedenle foto form ibaresini taşımaktadır.
Okkült Kardeşliği
Okkült Kardeşliğin Özel Sırları



















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın