İleri Seviye Bilinçaltı Gücü

İleri Seviye Bilinçaltı

Düşünceler realiteyi yaratır fiziksel dünya düşüncelerin somutlaşmasının sonucudur gördüğümüz her şey önce düşüncede var olmuştur düşünceleriniz maddesel seviyeyi etkileyebiliyorsa başkalarının düşüncelerinide etkileyebilir değiştirebilir normalde, basit zihinsel bir emirle başkalarının buna itaat etmesini bekleyemezsiniz

O halde düşüncelerden somut bir gerçeklik yaratabiliyoruz da neden başkalarının düşüncelerini etkilemekte başarısız olabiliyoruz

Kayıp olan parça nedir? Enerji. Sizin ve başkalarının zihni prana (ya da ki) olarak bilinen eterik bir olayla titreşir. Bir başkasının zihnini ele geçirmek için, düşüncelerinizi oldukça büyük bir enerjiyle şarj etmeniz gerekir.

Kozmik prizi bulup.sonsuz enerji kaynağına prizi takmak hayal edebileceğinizden çok daha kolaydır. Çünku gerekli araçlar içinizdedlr...bu psişik güç merkezleri çakralarınız olarak bilinir çakralarınızı dilediğiniz şekilde kullanabilme avantajına sahipsiniz-.

Çakralar fırıl fırıl dönen enerji toplarıdır Kirlian fotoğrafı onların var olduklarını kanıtlamıştır. Görünmez olan bu enerji toplarının sayısı yüzün üzerindedir. Büyük ve küçük enerji merkezleri bedeninizin her yerindedir ve size psişik güç sağlar.

Bu çakralar çevrenizden enerjiyi çeker ve arıtarak astral bedeninizin merkezine dağılır. Aikido ustaları bu merkezleri kullanmakta uzmandırlar bazıları başkalarının çakralarını ezme ve büyük rakipleri etkisiz hale getirme derecesinde ilerlemiştir

Ancak böyle bir beceri psişik ayartma için gerekli değildir. Başkalarının zihnini çelmek için, güç kazanmak ve düşüncelerinizi enerjiyle doldurmak için enerji merkezlerinize dokunun.
Güçle dolduktan sonra, başkalarını çok kolay etkileyebilir ve ilkel hisler uyandırabilirsiniz

Uzaktan Psişik Ayartma:
Daha önceki bölümlerde bahsedilen o zor cinsel imgelemeler gerekmeden, konforlu evinizden güzel bir hedefi etkilerken kendinizi hayal edin

Psişik Düşünce İzleyicileri, ayartma çalışmanızı atmosfere yayan enerji küreleridir bunlar izleyicidirler çünkü avınızı yakalar ve ona sıcaklık. çekim düşüncelerine boğar. evet size şehvet duymasını sağlar Psişik Düşünce İzleyicisi yaratmak bir haftalık pratikten geçer ama çabanıza değer İşte yöntem

1...Dik oturun ve önceki yöntemi kullanarak beyin durumunuzu değiştirin

2...Ellerinizi uzatın, altı 15 cm uzaklığınızda olsun ve her biri size dönük olsun küçük bir basket topu tutuyormuş gibi yapın.

3...Avuçlarınızın ortasındaki küçük çakralar enerjiyle parlayan lop gibidirler.
Bu çakraları aktive etmelisiniz Bunu yapmak için onların saatin tersi yönünde döndüklerini imgeleyin.

Beş kez döndürdükten sonra onları yırtıp açtığınızı hayal edin güçlü yırtılma hissini her iki elinizde de enerji toplarının patlaması gibi hissedin. Eliniz zonklaşsın ve kızarsın çakraların bir dereden akıvormuş gibi altın enerji akıttığını hissedin.

Ellerinizin arasındaki coşkuyu yansıtan. yanardöner psişik enerji topu yaratın topun büyümesini
ve yoğunlaşmasını sağlayın. Belli bir noktada direnci hissedin ve akım azalsın Top koyulaşsın ve serbest bırakılmaya hazır olsun.

4...Harika bir enerji kaynağı başınızın 18 cm yukarısındadır Bu enerjiye dokunun Yukarınızda gümüş enerji küresi imgeleyin. Onun sıcaklığını hissedin, sonra onu zihin gücünüzle yarın. Yarıldığında enerjinin başınızdan aşağı aktığını hissedin ve taç çakranızı ateşlesin.

Ateşlediğinde enerjinin üçüncü göz çakranıza  aktığını ve orayı da aydınlattığını imgeleyin.
Sonra enerji kalbinize doğru insin Kalp çakranız açılsın ve enerjiyi avuçlarınıza döksün. enerji avuçlarınızda büyüyen bir topa dönüşsün.

5...Enerji topunu bir hedef ya da amaçla bağlamaksınız. Bu bağlamna işini kolaylaştırması için buna enerji küresi adını verebiliriz. Sizin İçin güçlü bir anlam ifade eden nadir bir isim olmalıdır. Ona bu isimle seslenin ve sonra emredin. UÇ kez (uç sayısı mistik ve psişik özelliklere sahiptir

Korucuyu meleğinizi üç kez çağırmanız ruhsal rehberinizi uyandırırmış) basit kelimelerle dileğinizi ifade edin. Mesela; Markus, Lisanın beni çekici bulmasını sağla  Emrinizi net. emin tonlarda söyleyin.

Güçlü konuşun Küreye niyetinizi yükleyin. sonra gözlerinizi kapatın ve küreyi hedefinize doğru gitmesi İçin atmosfere bırakın Küreyi bırakırken arzunuzun kürenin içine girdiğini hissedin

6 ...Etkisini artırmak İçin gün boyunca enerji kürelerini gönderin Denemeleri’ göre kadının (yada erkeğin) algısını size  çevirmek için üç top yeterlldlr.

Avınızın hislerini emrinize dayalı olarak çağırabilirsiniz. Ama en etkili emirler, sevgi, korku ya da arzu gibi yoğun duygular gerektiren emirlerdir.
İleri Seviye Bilinçaltı
İleri Seviye Bilinçaltı Gücü Vatanseverr




















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın