Ağrıların Geçmesi İçin Sağlık Ezgisi

Ağrıların Geçmesi İçin Sağlık Sözleri

(12 no’lu büyü)

Lütfen (Adınızı Söyleyin )sağlığına kavuşsun.lütfen vücunun bütün işlevleri yeniden normal olsun.
Vücudunun ağrıyan kısmı doğanın iyileştirici güçleri tarafından yıkansın ve rahatlığına kavuşturulsun.

Tüm dikkatimizi (vücudun hasta kısmı söylenecek) bir sıcaklık, karıncalanma ya da her ikisini aynı anda duyarak tepki vermekte gecikmeyecek üzerinde konsantre ediyoruz

Tum düşüncelerimizi, tum duygularımızı ve tum zıhın enerjimizi bu parti üzerinde yoğunlaştırıyoruz ve bu enerji artışını hissedecektir bu enerji artışıyla hasta kısmın neye ihtiyacı varsa büyük ölçüde geri gelecektir kan toksit artıkları götürmek doğal bir şekilde tohumları ve virüsleri yemek ve boşaltmak için daha çok miktarda antikor getirecektir.çok zengin olan bu kan, çok daha fazla miktarda oksijen, demir,

Kalsiyum, vitamin, mineral,enzim ve yaşayan hücrelerle, bu vücudu beklemek ve korumak
için ihtiyaç duyulan diğer elementleri getirecektir.her türlü acı ve rahatsızlık mucizevi bir şekilde yavaş yavaş kaybolacak ve............... ’in daha sağlıklı bir ifadesi olacaktır.

Kendini hiçbir zaman hissetmediği kadar iyi, hatta yaşamları­nın ilkbaharındaki bir çok insandan daha iyi hissedecektir. çok geçmeden her bir kasının, organının ve bezlerinin eski gençliğine ve sağlığına yeniden kavuştuğunu hissedecektir.

Ve bir fazladan yalnızca sağlam bir fizik sağlığının sağlayacağı tüm derin güveni yeniden bularak gençliğini ve gücünü yeniden kazanmaktan mutluluk duyacaktır.
Ağrıların Geçmesi İçin Sağlık Ezgisi
Ağrıların Geçmesi İçin Sağlık Ezgisi


















Genç Görünmek İçin Büyülü Şarkı


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın