Uzaktan Hipnotizmanın Sırları

Uzaktan Hipnotizmanın Sırları

Satıcıların Kullandığı Hipnotik Büyüler M. bristol şöyle devam ediyor bir kitap satıcısı bana, dükkana gelen bir müşterinin belli bir kitabı almak istediği halde kararsız olduğu zaman, onun düşüncelerini okuyarak ona enuygun kitap ismini sürekli içinden tekrar edip düşüncelerini ona aktardığını söyledi.

Satışlarının büyük bir bölümünün de bu zihinsel aktarma gücü sayesinde gerçekleştiğini ekledi bir otomobil satıcısı da imkanları uygun olan bir müşterisine, daima sessiz alma mesajını aktardığını ve 
müşterinin de ikna olup onu satın aldığını anlattı.

Telefonda Telepati Ve Zihinsel Walkie Talkie55

Gerçekte iki çeşit telepati vardır; bunlardan birincisi karşı tarafın kendisine bir mesaj iletildiğinin farkında olduğu telefonda telepati kincisi ise karşı tarafın kendisine bir mesaj iletildi­ğinin farkında olmadığı hipnotik telepatidir aralarındaki fark, olayın farkında olunması veya olunmamasıdır farkında olunmadığında diğer kişi sizin fikirlerinizi kendisinin sanır.

Her iki olayda da iletişim yolu aynıdır şayet hem alıcı hem de iletici birini tanıyorsanız veya nasıl yapılacağını kendisine öğretmek istiyorsanız, bu kişiyle irtibata geçmek için telefon yerine telekült gücünü kullanın. arkadaşınızla birlikte telefonda telepatiyi geliştirmeniz için Hipno-Telefonu kullanmanız gerekir böylelikle aynı zamanda zihinsel bir  walkie-talkie yaratmış olursunuz.

Bir süre sonra,bu aygıt yardımıyla düşüncelerinizi aktaracak kadar gerekli konsantrasyonu ikiniz de sağlamışsanız, başkalarının yanında tek kelime konuşmadan ve hiç kimse tarafından anlaşılmadan, birbirinize mesajlar aktarabilirsiniz. ve sırayla verici rolüne girerek hipno-telefonla hipnolik büyülerin 4, 6 ve 7 numaralarını bir arkadaşınızla çalışın. 

Her ikiniz de bu aygıt olmaksızın düşüncelerinizi açıkça birbirinize aktaracak kadar ustalaştığınız zaman, başkalarının yanında da tek kelime konuşmadan rahatça iletişim kurabileceksiniz.

Bu şekilde büronuzda otururken, fabrikada bir makinede çalışırken veya otobüs kullanırken sizden kilom etrelerce uzakta bulunan bir arkadaşınız veya sevdiğiniz bir kişiyle gerçek bir telefon bağlantısı kurabilirsiniz.

Bu yöntemi,  walkie-talkie gibi yolda otomobille giderken başka bir otomobilde bulunan bir kişiyle konuşmak için kullandım büroda, yerimden kalkmadan ve tek kelime konuşmadan başka odada bulunan bir kişiyle konuşabiliyor ve cevaplarım alabiliyorum. Aynı zamanda bana yöneltilmeyen mesajları da yakalayabiliyorum.

Ama bu gücümü gizlilikle kullanıyorum bir tanıdığım her öğleden sonra karısını telepatik olarak telefonla arayıp evine gelmek üzere yolda olduğunu ve yemeği hazırlamasını söylüyor tanıdığım bir hanım da, çocuklarına yapmamaları gereken şeyleri uzaktan telepati yardımıyla iletiyor

Bu kadarım siz de kolaylıkla yapabilirsiniz normal zeka ve kapasiteye sahipseniz zaten düşünce iletişiminde buluna bilirsiniz şimdiye kadar bir parça çalışma ile oluyor, gerçekten oluyor diye bağırmayan bir tek kişiye bile rastlamadım.

UZAKTAN HİPNOTİZMANIN SIRLARI

İlk başlarda, düşünceleri yakın mesafelerden, örneğin 15-20 santim kadar uzaklıktan algılamaya çalışın. geçmişteki tecrübelere göre yeni başlayan biri için mesafe ne kadar kısa olursa başarı oranı o denli yüksek olur kısa mesafedeki başarı, size güven verecektir (çünkü sonucunu daha çabuk görebileceksiniz güven, düşünce iletişim inde en önemli unsurdur kendinize ne kadar güvenirseniz, aklı­nız karışmadan konsantre olmada o denli başarılı olursunuz ayrıca aşağıdaki temel prensiplerin uygulanması da tavsiye olunur

1. Morali bozuk biriyle telepatiye girmeye asla kalkışmayın moralinin düzelmesini bekleyin sakin ve rahat insanları seçin.

2. Düşünceli veya büyük bir zihinsel çaba sarfeden örne­ğin vergilerini hesaplamakta olan) bir kişiyle telepatiye girmeyin çünkü bu durumda düşünceleriniz ona ulaşmayacaktır, aksine rutin bir iş yapan (örneğin bir daktilograf veya bir memur)kişi daha rahat algılayabilir yaptığı iş ne kadar önemsiz ve tekdüze olursa kişi o kadar hipno telepatiye yatkın olacaktır uzaktan hipnotizma 

3. Hiçbir zaman üçüncü bir kişiyi kalbinin kırılabileceği dü­şüncelere dahil etmeyin kişi bu düşünceleri algılayabilir ve kendisine düşmanca bir tavır aldığınız hissine kapılabilir iletişimdene kadar ustalaşırsanız o kadar dikkatli olmanız gerekir  
4. Herhangi birşeyi yapmak istediğinizde onu sadece istemekle yetinmeyin, emredin emrin söyleniş tarzı kelimelerden güçlüdür zihinsel emretme o denli kendine güven ister ki, beyin kuvveti şiddetlenir. telepatiyle emir vermek için, kendinizi diğer kişi olarak farzedin ve herhangi bir şeyin yapımı için kendi kendinize emir verdiğinizi düşünün örneğin Git Pierre’le (kendi adınızı söylüyorsunuz) konuş veya herhangi bir şeyi zihinsel olarak yüksek sesle söyleyin.

5. Yaratmak istediğiniz bağlantıları zihninizde canlandırın bu zihninizin gücüyle görmeye çalışmaktır. görmek istedi­ğiniz şeyi zihninizde en net şekliyle ve tarh kontrolünüz altına alarak canlandırın bunu yaparken gözlerinizi kapatabilirsiniz.
6. Etkilemek istediğiniz kişi veya nesne bir duvarın veya bir panonun arka tarafında olsa bile mümkünse siz onun yönüne dönük olun uzaktan telepatide ve yalnız olduğunuz zamanlarda hipnotelefonu kullanın.

7. Alaylara meydan vermemek için, telepati deneylerinizde çok ölçülü olun çevrenizdeki insanlara onları etkilemeye çalıştığınızı asla belli etmeyin onların doğal tepkileri hoşnutsuzluk ve sinirlenmeden başka bir şey olmayacaktır.
8. Düşünce iletişiminden yoksun olduğunuzu hiçbir zaman düşünmeyin çünkü bunu başarabilirsiniz. başarmak isteyen her insan bu basit talimatlara uyarsa başarabilir. İnanç ve güven düşünce iletişimindeki en önemli iki faktördür şüphesiz, herşeyde olduğu gibi,

Telekült Gücünde de zor inanan, en dezavantajlı durumdadır. VVilliam Wames şöyle der inanç kendi başarısını yaratır eski bir ilahi de derki sadece inanın, yeter kutsal kitap ise şöyle yazar inanç dağları yerinden oynatır alson smith şöyle yazmıştır şüphe etmekten kurtulmadıkça, zor inanan bir kişi kendi psişik kaynaklarım keşfedip kullanamaz çünkü

şüphe, ruhsal ve zihinsel hayatın temellerini kemiren bir asittir elepatiyle, diğer telekült olaylarının, henüz tanımlanmamış dalga uzunlukları üstünde (elektrik gibi) hareket eden, artı- eksi bir güce bağlı oldukları kabul edilmektedir aynı elektrik gibi telepati de hareket etmek için tam bir devreye gereksinim duyar.

Örnek olarak oldukça sık rastlanan bir olay da kuşkucu bir insanın bir ruh seansını engelleyebilmesidir. onun karşıt fikirleri,birleşmiş ellerden oluşan devrede bir kısa devre vazifesi görür

Uzaktan Hipnotizma
Uzaktan Hipnotizmanın Sırları Vatanseverr



















Psişik Saldırılardan Nasıl Korunulur
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın