Rüyada Para Görmek

Rüyada Para Görmek Anlamı

Rüyada Para görülen sembollere bağlantılı olarak farklı şekilde tabir edilir para, üzüntü, keder, darlık ve kendisine üzüntü verecek söze de işarettir evinden Bakır paraları alıp sokağa atmak, gam ve kederden kurtulmak demektir bankaya para yatırmak, işlerde başarıya, para çekmek başarısızlığa işarettir dinar, ilme, salih ve hayırlı evlada ve menfaata çıkar rüyada para görmek, bayağı rızka, sıkıntıdan sonra rahatlığa veya işi az ödülü çok amele yorumlanır.

Rüyada Para bulmak

şansının iyi olacağına ve zengin olunacağına işarettir para kaybetmek, kısa sürecek sıkıntı ve üzüntüye yorulur rüyada Para saymak beklemediği kadar başarılı olacak bir işe yorumlanır bozuk para: Yakın zamanda mali durumda iyileşme olacaktır yine rüyada bozuk para görmek imkan, anlayış ve mutluluk zenginliğidir insanın "deneyim bankasındaki" tüm aktifleridir.

Bir kimsenin rüyada sarrafa bir Altın verip karşılığında gümüş para aldığını görmesi, eğer mahkemesi varsa davasını kaybetmeye delâlet eder para almak rüyada Para yalnızca bankadaki parayı değil, tüm değerli şeyleri temsil eder rüyada Para almak geçmişte yaptıklarınız için ödül alacağınıza da işarettir
Rüyada Para Görmek
Rüyada para vermek, almak ve de tomarla para görmek zenginlik ve şansa yorumlanır rüyada gümüş para görmek mutluluk ve güzel habere işarettir rüyada bakır para görmek uğurlu ve güzel bir işe yorumlanır rüyada altın para görmek ise dedikodu kıskançlık ve sıkıcı söze yorumlanır.

Bakır Para: Rüyada evinden bakır paraları alıp sokağa attığını görmek gam ve kederden kurtulmaya yorumlanır b
ankaya para yatırmak: Rüyada bankaya para yatırmak mutluluğa, refaha ve işlerde başarıya işarettir rüyada bankada çokça para görmek, zenginliğe yorumlanır peşin para vererek mal aldığını görmek, rızkı yenilemeye işaretir bankadan para çekmek

Rüyada bankadan para çektiğini görmek başarısızlığa işarettir r
üyada para çantası görmek, sıkıntı ve şiddete işarettir rüyada dinar para görmek, ilme, salih ve hayırlı evlada ve menfaata işaret eder.
rüyada evinden bakır paraları alıp sokağa attığını görmek, gam ve kederden kurtulmak demektir elinde para görmek rüyada elinde para tuttuğunu veya birinden para aldığını görmek, ticaret işleriyle

Uğraşmaya yorumlanır r
üyada birine para vermek, dedikoduyu, yine rüyada para almak, emeğinin karşılığını çok büyük miktarda para kazanılacağını belirtir rüyada Para almak :vermek veya tomarla para görmek iyi şans ve zenginliğe yorumlanır.

Cabiru'l-Mağribî: "- Rüyada bakır veya başka madenden para görmek iflasa, fakr ü zarurete ve hakarete delâlet eder r
üyada bakır para bulduğunu veya böyle bir paranın kendisine verildiğini görmek, biriyle kavga etmeye ve aradaki fitneye işarettir.

Rüyada bankaya para yatırdığını görmek, işlerde başarıya para çektiğini görmek de başarısızlığa delâlet eder rüyada dinar parası görmek, ilme, salih ve hayırlı evlada ve menfaata delâlet eder.
denilmiştir ki: Rüyada gümüş para görmek, söze delâlet eder.

Bilhassa gümüş safî ve temiz olursa, o paralar ilim ve güzel söz ile tâbir olunur bazı kere de gümüş para namaza delâlet eder y
ine rüyada gümüş para görmek, zikir ve tesbihe işarettir gümüş paralar cüzdan içinde görüldüğü takdirde,

Rüya sahibine bir sır emanet edileceğine alâmettir r
üyada görülen gümüş paraların sayısı iyi amellerin sayısına genişliği de dünyanın genişliğine delâlet eder bir kimsenin rüyada pazusuna gümüş paraların kuvvetlice bağlandığını görmesi, o kişinin kazanacağı sanata delâlet eder gümüş ve Altın paraların sesleri güzel söze işarettir.

Üzerinde süs ve nakış olmayan sade gümüş paralar görmek, takva olan söze delâlet eder. Halis ve temiz gümüş, rüya sahibinin dininin temizliğine ve herkes için onun iyi muamelesine işarettir.
Bir kimsenin rüyada gümüş parayı altın parçası olarak görmesi, eldeki malın gitmesine delâlet eder.


Yine elinde olan gümüş paranın yarım olduğunu görmek, eldeki malın yarısı kadarını zayi etmeye alâmettir. Rüyada elindeki paranın pula döndüğünü görmek, rüya sahibinin iflâs edeceğine delâlettir.
b
azı kere de gümüş para görmek, hapse, dövmeye ve alış verişe delâlet eder. Yine gümüş paralar görmek, korkudan emin olmaya ve rızkın genişliğine delâlet eder. Cafer-i Sâdık:

Rüyada tam ayar gümüş para görmek

Doğru söz, İstek ve arzu, Memuriyet, Cem edilmiş mal, Sadık dost, Evlat, Hizmetçi, Geniş rızık, Kolay geçim, Emniyet tabir edilir rüyada altınla karışık gümüş para görmek,,duanın kabul edilmesine, ihtiyaçların görülmesine ve hastalıktan şifaya delâlet eder. Rüyada elinde para cüzdanı olduğunu görmek, rüya sahibini fakirlikten emin kılacak bir sanata delâlet eder.

İçi para dolu kasa, zenginliğe, rızka, bir yerden gelecek mirasa; boş kasa görmek ise, üzüntü, keder ve fakirliğe yorumlanır kese içinde para, eğer kesenin içindeki paralar sağlam ise, o ilim de doğru ve kurtarıcı bir ilimdir. Şayet paralar eski yırtık ve kırık iseler, o kişi ilim öğrenir, ama tekrar ders almaya ihtiyaç duyar.

Rüyada kağıt para görmek

Rüyada keseyi baş aşağı çevirip içinde bulunan paraları döktüğünü görmek, sırların açığa çıkmasına alamettir. Rüyada kumbaraya para attığını görmek veya ondan para çıkarmak, dünyaya meyletmeye delalet eder.

Elinde para tuttuğunu veya birinden para aldığını görmek, ticaret işleriyle uğraşmaya delâlet eder. Yolda veya bir yerde gümüş ve altın para bulmak, gümüşün ve altının delâlet ettiği şey gibidir. Rüyada paraya rastladığını görmek, meşakkat ve usanca delâlet eder.


Çünkü para insanı daima meşgul eder, onu kazanmak için insan çok kere meşakkatlere katlanır. Para basmak, eğer ehil ise bir şehre vali olmasına alâmettir. Rüyada para basıcısını görmek, melikin emirlerini yerine getiren vekiline veya melikin sözcüsüne delâlet eder.

Para basıcısını görmek, güzel konuşan ve hileli söz söyleyen kimseye de işarettir.
Denilmiştir ki rüyada para basıcısını görmek, namazlarını kılan ve kendisine bırakılan emaneti sahibine teslim eden bir kimseye işarettir.


Bir kimsenin rüyada kendisine: "Ey paralı adam!" diye hitap edildiğini duyması ve kendisiyle beraber kâr ve kazanca delâlet edecek bir şey olduğunu görmesi, para harcamadan ve zahmet çekmeden ele geçecek kâr ve kazanca delâlet eder.

Rüyada paralı adam görmek

Ticaretinde kâr ve fayda gören kimselere işarettir. Cafer-i Sâdık tam ayar gümüş parayı on şekilde yorumlamıştır. tâbir olunur:
1...Doğru söz,

2...İstek ve arzu,
3...Memuriyet,
4...Cem edilmiş mal,
5...Sadık dost,
6...Evlat,
7...Hizmetçi,
8...Geniş rızık,
9...Kolay geçim,
10..Emniyet...

Rüyada kağıt para görmek, riya ile söylenen boş söze delâlet eder yine bir kimsenin rüyada para görmesi, üzüntü, keder darlık ve kendisine elem verecek söze işarettir b
azı kere de rüyada para görmek bayağı rızka sıkıntıdan sonra rahatlığa veya işi az mükâfatı çok amele delalet eder.
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın