Rüyada Köpek Görmek

Rüyada Köpek Görmek Anlamı

Sadakatle tabir olunur. Cafer-i Sâdık (R.A) demiştir ki rüyada köpek, dört şekilde ile tabir olunur
Alçak düşman, Tamahkâr zengin, İşleri ve amelleri çirkin âlim gammaz ve cahil adam rüyada oynatmak ve birbirleriyle boğuşturmak için kullanılan köpekleri görmek, ferah ve zevkli yaşamağa ve sefaya delâlet eder

K
öpek rüyası çeşit çeşit tâbir edilmiştir köpekler şu kısımlar ile de tâbir olunur
Bütün köpekler dünya ehline delâlet eder. Ebu Sait El Vaiz e göre; rüyada köpek görmek iki şekilde tabir olunur sahibi olduğu hizmetçiler, yendiği düşmanı. Muzır köpek rüya sahibi için zarar verecek düşman; oynamak ve eğlenmek için beslenen süs köpeği, tat almakla, sevgi ve sevinçle yorumlanır.
bazı kere de köpek, küfre ve Allahü Teâlâ'nın rahmetinden ümit kesmeye ve yalancılığa delâlet eder.

Rüyada kendi yatağı üzerinde bir köpek veya hınzır görmek fasık bir adamın hidayetine delâlet eder.
rüyasında bir süs köpeğini kucağında taşıdığını görmek, esine hıyanet ettiğine delalet eder razılarına göre; rüyada köpek görmek, düşmanlığında bile iyilik ve şefkat olan biri ile tabir edilir.


Rüyada Ev Köpeği Görmek


Zalim bir düşmandır. Saltanat ve memuriyete ehil olan bir kimse rüyada tazı köpeğini görse, bir vilayete vali olur tazı köpeği kuvvetli, ancak vicdansız adi bir kimsedir Evi koruyan köpekler adamın hanımına, eşya ve evini korumağa kadın için, hastalığının artmasına, zarara ve bazı eşyasının gitmesine işarettir
 

Eğer dişi ev köpeklerinin ürüdüklerini görse kötü kimselerden erişecek zarar ve hileye işarettir ev köpeklerinin hasta olduklarını görse hastalığa, zarara ve evin bazı eşyalarının gitmesine işarettir köpekler, güvenlik kuvvetlerinin çocuk ve yardımcısıyla tabir edilir

Köpek zayıf bir düşman ve cimri bir adamdır bazı kere de köpekler, perişan bir kavme delâlet eder köpek zevk ve sefaya düşkün bir kimsedir köpek, delikanlı veya kapıda ısrar eden bir dilenciye işarettir köpek bekçiye ve bidat sahibi bir kimseye işarettir.

Bazen de köpek, onun sahibine olan sadakatinin çokluğundan sahibinin malini koruyup yabancıları def etmekle beraber nefsin perisan, meskenete ve alçak bir kimseye işarettir b
azen de köpek biriktirmekle beraber dünya için fazlaca haris olup ve yaltakçılık yapmaya işarettir bütün köpekler dünya ehline işarettir.

Köpeğini tasmasından tutarak, sürüklercesine çekip götürdüğünü görmek kendisine yârdim için bazı kişilerin başvuracağına işarettir köpeğin ağzının suyundan elbisesinin pislendiğini gören düşmanından işiteceği sözden dolayı üzülür elbisesini bir köpeğin yırttığını görmek, islerinde eksiklik olduğuna yorumlanır.

Köpeğe Ekmek doğradığını görenin rızkı bol olur uyumakta olan bir köpeği başı altına yastık gibi koyduğunu görmek, içlerinde önemsiz güçlükler olacağına ve düşmana inandığına delalet eder.

Rüyada Köpek
Rüyada Köpek Görmek
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın