Hipnotik Büyüleri Nasıl Yayınlamalı

Hipnotik Büyüler

Hipnozdan ve işlemcinin deneği üzerinde sağladığı neredeyse inanılmaz olan garip güçten sözedildiğini duymuşsunuzdur kuşkusuz hipno telepati bu aynı gücü kişiyi sessizce, haberi olmaksızın etkilemeniz farkıyla verir.

Hipno telepati şu sağlam temele oturtulmuştur: İnsan beyni başka insanların zihinlerine düşünceler iletir yaptıklarınız konusunda bu kişileri haberdar etmedikçe, onlar düşüncelerinizin kendi düşünceleri olduğu izlenimine kandılar

Bu olayı 1784’de keşfeden hipnotizmanın bir öncüsü olan Marki de Pusegur’dür. hipnotize ettiği deneklerden biri hakkında şunları yazmıştır onunla konuşmaya gereksinimim yoktu; beni duyması ve konuşması için onun yanında düşünmem yetiyordu o zamandan bu yana hipnotizmacının deneğiyle telepati yoluyla iletişim kurabildiği anlaşıldı.

Hipnotizmanın zorluklarından biri gerek ününüzle, gerekse deney sırasında ona gösterebildiklerinizle deneğin gücünüze inanmış olması gerektiğidir üstelik kişi çok paylaşmacı olmalıdır hipno telepatiyle bu zorlukların üstesinden rahatlıkla gelinir bir de fazladan, bu güce önceden sahip olduğunuzun kanıtını hemen gösterebilirsiniz.
Hipnotik Büyüler
Hipnotik Büyüleri Nasıl Yayınlamalı Vatanseverr

















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın