Çağların Değişimi

Çağlar Ve Değişim

Bunu daha önce yaptık burada dünya üzerinde, zamanın döngülerinde radikal değişimler deneyimledik bir çok Yerli gelenekler şimdi içinde yaşadığımız zamanı büyük değişimler periyodu olarak tanımladı atalarımız bu zamanın insanlığın uyanış zamanı olduğunu önceden haber verdi barışın altın periyodunun birlikte yaratıcıları olmamızı sağlayacak olan bilinçlilikteki değişimden bahsettiler neden şimdi neden biz neden kendimizle yüzleşmek zorunda olan biziz

Geçmişte bir çok farklı Dünyalar var oldu. Her biri, ne olduğunun ve ne olmadığının farklı bir anlayışına sahipti. Onlar realiteyi kendi periyotlarının gözleri ile gördüler ve özgür iradelerini o çağın bağlamında yaşadılar. Onlar buradaydı ve şimdi yoklar.bazıları onların hala burada olduğunu söylüyor

Bildiğimiz şey, dünyanın hayal edilemez gezegensel büyük dönüm noktaları ile bir devrin sonuna yaklaştığıdır. Yerli büyükler tarafından anlatılan hikayeler bu büyük ölçekli dönüşümlerin bazılarını yansıtıyor bu öyküler nesilden nesile aktarıldılar ve geleceği düşünmek için saygıyla anılıyor.bazıları bu hikayelere fantezi veya çılgın insanların saçmalıkları olarak bakıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Dünyamızda gittikçe artan sayıda insan, zihin gözlerimizi açacağımız ve şimdiki yaşam durumlarımızı gerçekten olduğu haliyle göreceğimiz bir zamanda yaşamakta olduğumuzun farkında.bu apaçık görünür olanları analiz etme ve inceleme ve modası geçmiş şeyleri incelemek için yeni heyetler oluşturma zamanı değildir

Bu, yeni alternatifleri vizüalize etme ve hayallerimizin geleceğini birlikte yaratma zamanıdır. uykumuzdan uyanma, kim olduğumuzu ve neden burada olduğumuzu hatırlama zamanıdır.bu atalarımızın kehanet ettiği insanlığın büyük değişimidir.

Maya Takvimine göre 2012 yılında 5,200 yıllık bir döngü sona eriyor. Bu olay Güneşin 4 ncü periyodunun ölümü ve yeni 5 nci Güneşin doğumudur önceki realite değişimlerine katılmış olan uygarlıklar,yaratıcının, durumu bugün bulunduğu yere tekamül ettirmesine yardımcı oldu.

Bir noktada kollektif, zamanın çarkında uykuya daldı. Ama, bu anda ufukta büyük bir şeyin göründüğüne dair çok sayıda artan insan tarafından artan bir sezinleme vardır

Bunu düşünün, çünkü bu dev bir olaydır vizi parazitsel bir sistemden özgürleştirecek ve unutulan teknolojileri ve zamanla baskı altına alınan güçleri tekrar kazanmamıza neden olacak olan bir olaya odaklanıyoruz.

Bu, çeşitli dünya dinlerinden olan atalarımızın birçoğu tarafından kehanet edilen bir olaydır. Bizi gerçekten özgürleştiren, realitemizdeki gerekli olan sıçramadır ve kehanet edildiği gibi tam programa uyuyor. Bunu kendi yaşamınızda hissediyor musunuz? İçsel olarak demlenen herhangi bir şeye sahip misiniz? Bu hem içsel, hem de dışsal olarak deneyimlemekte olduğumuz bir şeydir.

Tekamülde, tüm imajın kendisinin görülmesine hazırlandığı bir noktadayız. Birçok farklı ve şaşırtıcı durumların zirvesinde olduğumuz gerçeği nedeniyle, bu “göreceli bir kavrayıştır”. İnsanlar, önceki yıllarda fiziksel olarak imkansız olan mucizeleri her gün gerçekleştiriyorlar.

Realitelerimizi test ediyoruz ve büyük bir karar vermeye yakınlaştığımızı biliyoruz; geleceğimiz için neyi arzuluyoruz? Değişen bir Çağın ortasında olduğumuz çok açık.


Dünya küçülürken ayak izlerimizin etkileri kaçınılmazdır. Verdiğimiz hasarları her gün görüyoruz ve yıkımın dışsal bir kuvvetten geldiğini kabul ediyoruz. Ancak, kendimizden bağımsız olan başka dışsal bir kuvvet yok. 

Biz oyuz, o da biz. Kişisel realitelerimizde küçük değişimler gerçekleşiyor ve bunlar bize güzelliğin yeni perspektiflerini armağan ediyor. Bu deneyimleri, Yaratıcı’nın yaratmış olduğu diğer tüm gözlere ve kulaklara yansıtıyoruz.

Bizler kollektif bir beden olarak varoluyoruz ve bu kollektif beden, büyük ölçeklerde kozmik ayarlamalar deneyimliyor.bu kozmik değişimler bize yaşam meşguliyetlerinin yeni kurallarını armağan ediyor.

İçinden geçmekte olduğumuz değişimin kapsadığı güzellik şu ki, teknolojimiz ve eyleme geçme istekliliğimiz mucizeler yaratacak iletişimin dünyanın her yeri ile yapılabilmesi gerçeği, bize ışığı birleştirme ve tutuşturma fırsatını veriyor

Bunu şimdi yapıyoruz.dünyayı iyileştiriyoruz b
izler çağların değişimiyiz beklenmekte olan bizleriz güneşin 4 ncü periyodundan, 5 nci periyoduna bu geçiş ile, sonuca aktif olarak katılıyoruz nasıl değişeceğimiz, ne zaman değişeceğimiz ve nereye dönüşeceğimiz tamamen bize bağlıdır bu çağların değişimidir.
Çağların Değişimi
Çağların Değişimi Vatanseverr
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın