Banu Alkan

Banu Alkan Biyografisi

Banu Alkan
Banu Alkan Afrodit
Banu Alkan Resimleri
Adı Soyadı: Banu Alkan
Doğum Tarihi: 1 Nisan 1958
Nereli: Dubrovnik,Hırvatistan
Burcu: Koç Kilosu: 78
Boyu: 1.61 Cm
Göz Rengi: Yeşil
Saç Rengi: Sarı
Eğitim Durumu: Lise
Sevgilisi: Yok
Evli mi: Hayır Eşi: Yok
Banu Alkan Katillerde Sever


Banu Alkan Kısaca Hayatı Ünlü sinema oyuncusu banu alkan 1 Nisan 1958 yılında Hırvatistan’da doğmuştur 58 yaşındadır banu Alkan’ın annesinin ismi Canan Alkan, babasının ismi Müslüm Alkan’dır.
Annesi ve babası 2002 yılında aynı gece vefat etmiştir
afrodit banu
Afro Banu
Banu Alkan’ın memleketi hırvatistan’dır hırvatça adı Remka Rebronja’dır. Ailesiyle beraber 1966 yılında Türkiye’ye yerleşmiştir saçları sarı, gözleri yeşildir. 1.61 cm boya sahiptir Yaklaşık olarak 78 kilodur. Liseyi İstanbul’da okumuştur Banu Alkan’ın üniversite eğitimi bulunmamaktadır Kardeşi yoktur.
banu alkan resimleri
Banu Alkan
Banu Alkan liseyi bitirdikten sonra iş adamı Gürbüz Hanif’le beraber olmuş ve 20 yıl birliktelikten sonra Gürbüz Hanif hayatını kaybetmiştir. 1974 yılı dan1989 yılına kadar Yeşilçam filmlerinde oynayan Banu Alkan oynadığı filmler sayesinde ‘Afrodit’ lakabını almıştır. 1989 yılında bir süre oyunculuğa vermiştir.

Banu Alkan şarkıcılığı da denemiş ve 1998 yılında ‘Neremi’ isimli bir albüm çıkarmıştır. Banu Alkan 2005 yılında ‘ Kızma Birader ‘ isimli diziyle beraber televizyon dizilerinde de kendini göstermiştir. Oynadığı rollerle birlikte Banu Alkan Türk Sinemasının en unutulmaz oyuncularından birisi olmayı başarmıştır.
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın