Yay Burcu Özellikleri

Yay Burcu Özellikleri Nelerdir

Güneş bu burca 23 Kasımda girip 21 Aralık'a kadar kalır bu burcun dostu kova ve terazi düşman burcu da balık burcudur bu burcun tabiatı ateştir yay burcunun yıldızı müşteridir müşteri'nin dostu ay düşmanı utariddir müşteri yıldızı dünyadan 1400 defa daha büyüktür güneş'ten uzaklığı 778 milyon kilometredir.

Güneş etrafındaki devri ll sene 9 aydır. Kendi mihveri etrafindaki devri 9 saat 53 dakikadır. Madeni kalaydır. Yay burcunda doğanların en göze çarpan hususiyetleri, evhamlı, vesveseli, herkese şüpheli bakar olmalarıdır.

Hayatta hiçbir kimseye yüzde yüz emniyet ve güven gösteremezler umumiyetle herkesten şüphe ederler onların bütün hareketlerinde şüphe ve endişe hakimdir mizaçları çok değişiktir şimdi sevip itimat ettikleri kimseye biraz sonra şüphe ile bakmaya başlarlar.

Yay Burcu

Onlar kimsenin kimseye dost olmayacağına ve insanların mutlaka birbirlerine fenalık yapmak yolunda olduklarına inanmışlardır bakarsınız şimdi çok utangaç ve mahcupturlar, biraz sonra gayet cesur ve atılgan bir tip olarak karşınızda belirirler umumiyetle iyi ahlaklı olurlar.

Bunun içindir ki, bir mesele karşısında ne kadar vesveseli ve şüpheli hareket etseler neticede iyiyi kötüden ayırt etmeye muvaffak olurlar onların bütün hareketlerinde müşteri yıldızının tesiri görülür bu burçta doğanlar keşif seyahatlerinde ve sefer heyetlerinde ve büyük spor gösterilerinde başarıları ile daima kendilerini ön planda gösterirler.

Yıldız sporcular ve büyük kaşifler bunlar arasından çıkar hissi hayatlarında en göze çarpan hususiyetleri herkes tarafından beğenilip sevilen tiplerden ziyade aslında güzel olan fakat hiç kimsenin nazarı dikkatini çekmeyen tipleri arayıp bularak bunlar arasında sevgililerini seçmeleridir.

Eğer Boğa burcunda doğmuş olan birisiyle evlenmişlerse mesut bir yuva kurmuş olurlar

Yay Burcu Fiziksel Özellikleri

Bu yıldızın tesiri altında doğan kimselerin dokuları etli, görünüşleri sıhhatli, kanlı, canlı olurlar. Yüzü yuvarlak, gövdesi geniş, göğüsleri iri, kafatası mütenasip, alnında iki çıkık şakak kemiği vardır.

Gülümseyen gözler, orta uzunlukta etli burun, kapalı büyükçe bir ağız, koyu kırmızı dudaklar, çukurlu, yuvarlak çene, vaktinden evvel saçsız baş, ablak bir yüz, ağır ve sevimli bir ses, vakurane duran bir baş, cüsseli ve kuvvetli, omuzlar geniş, saçlar açık kestane renginde, sakal kumral ve dalgalı olur.

Dişleri güzeldir. Öndeki iki dişi enli olur. Gözleri güleç ve nemnaktır. Renk pembe ve beyazdır.

Yay Burcu Ahlakları  

Zevkperesttirler obur olurlar endişe ve kederin ne olduğunu bilmezler pek genç yaşlarında şişmanlamaya başlarlar.

Güler yüzlü ve şen tabiatlıdırlar çok konuşurlar sevimlidirler, kadınlara taparlar kahkaha ile gülerler. alaycıdırlar.kendisini herkese sevdirmesini bilir sözü dinlenir ve tutulur. iyilik yapmaktan hoşlanırlar hürriyeti sever, tedbirli bir insandır.

Müşteri yıldızına mensup olanlar her şeyi iyi gören kimselerdir ahbap canlısıdırlar ahlaka ehemmiyet vermekle beraber şehvetlerinin kurbanıdırlar.

Dostlarına karşı vefakar olurlar aile canlısıdırlar bazen atak olurlar. icabında yalan da söyleyebilirler aşkta erkek müşteri tipler kadınlara karşı cemilekarlıkta bulunmayı, onlarla düşüp kalkmayı severler kadın müşteriler de kuru flört düşkünüdürler kendilerini daima aşk içinde tasavvur ederler ve böyle olmaktan pek ziyade hoşlanırlar.

Aşk ve muhabbetleri daima usul ve kaideler riayet ettiklerinden tehlikesizdir.aşklarında devamlı ve vefakardırlar. Fakat her şeyi daima olduğundan fazla görür ve gösterirler.

Zarafet ve kibarlığa büyük ehemmiyet verirler izdivaç hayatlarında iyi bir zevç veya zevce olurlar. daima aldanmaya ve aldatmaya muhtaçtırlar kolayca memnun ve kolayca mahzun olurlar fakat ekseriya mesut bir yuva kurarlar kendileri kıskanç olmakla beraber kıskançlıkları asla tehlikeli değildir.

Yay Burcu
Yay Burcu Özellikleri Ahlakları

















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın