Rüyaları Somut Gerçeğe Dönüştürmek

Rüyaları Somut Gerçeğe Dönüştürmek Tekniği

Gerçek bulundu ilim sonunda başka bir dünyanın varlığı­nı kanıtlamış bulunuyor bu, kendi dünyamızın adeta yapısını oluşturan görünmez bir dünya sizlere bu görünmez dünya ile ilgili herşeyi açıklayacağım, zira bütün ihtiyaçlarınız para, mü­cevher, uşaklar, kıymetli mallar şu anda bu evrende mevcut.

Bütün bu zenginlikler onlara müracaat etmenizi, onlara kendi öz yaşantınızda bir yer ayırmanızı, onları görebileceğiniz somut bir gerçek halinde maddileştirmenizi bekliyorlar bunlara ula­şabilmek için uygulanması gerekli unsurları bu kitap yukarıda sizlere açıklıyor; sözkonusu âlet bu durumda ulaştırıcı bir telefoto vazifesini görmektedir.

Bu alet yardımıyla istediğiniz eş­yayı görünmez dünyadan size kadar getirtebilirsiniz söz konusu bu eşya ya da insan ne olursa olsun fotoform denen saydam bir durumda bulunmaktadır ulaştırıcı telefoto bu şeklin ruhsal bir şekilde fotoğrafını çekebilmek için ona tüm açıklığı ve belirginliği sağlıyor.

Bu işlem oluşunca, eşya yavaş yavaş maddileşerek, görebileceğiniz, hissedebileceğiniz ve sahip olabileceğiniz, gözle görülebilen bir şekle giriyor fakat telefoto ulaştırıcınızı nasıl kullanacağınızı size anlatmadan önce, kendi kendinize sorduğunuz suali cevaplandı­racağım görünmeyen dünyanın varlığına dair bir delil var mı­dır

Canlı varlıkların ve eşyaların bir arada oturduğu görünmez bir dünyanın mevcudiyetine dair müspet bir delil olduğu gibi, içimizde mevcut olup, vücutlarınızı yöneten ve onları hareket ettiren zihinsel enerji ölümden sonra da yaşamakta, düşünmeye, birtakım tasarılar kurmaya ve çalışmaya devam etmektedir.
ben görünmez dünya ile teması sağlayan bu yeni ilme Spiritoloji diyorum

RUHLAR KONUŞUR VE KAYDEDİLEBİLİRLER

Rusyada doğmuş olarak friedrich jergenson adındaki bir artistin manyetik ses bandına 80 kayıt yaptığı ve bunların ruhlar dünyasına ait olduğunu iddia ettiği naklediliyor isveç ulusal radyosuna mensup ses mühendislerinden en bilgisi olan Kjell Stenson seslerin taklit edilemeyeceğini teyit etmektedir.

Stenson’a göre taklit edilmesine imkan olmayan kayıtlardan biri de BBC’nin müzik yayınını durdurarak bizler ölmedik halen hayattayız. Temas. Temas diyecek kadar ileriye varan konuşmadır.
BBC yayınının sahteleştirilmesine imkan olmadığı­na göre bunda herhalde bir gerçek payı vardır.

VÜCUDU OLMAYAN BİR SES

Bu konuda elimizde bulunan deliller arasındaki  margary’nin medyumluğuna değinelim olay, çok şüpheci bir karaktere sahip olan Margery Candon adındaki genç bir kadının erkek kardeşi VValter’den ahiden gelen birtakım mesajlarla başladı işin en garip tarafı Vpılter’in sesinin nereden geldiği belli olmayışıydı bu ses odanın herhangi bir köşesinden gelebiliyordu.

Çok açık netti fakat bir insanın sesine de benzemiyordu bir defasında gruba mensup bir üye Walter’den sesinin niteliğini açıklamasını sorarak size nasıl inanabilirim diye güldü Walter adamın sorusunu şöyle cevaplandırdı bu aslında gayet basit bir olaydır.

Ben trans halinde bulunurken Margarynin elektroplazımı alıyorum bunu bir ses iletkeni olarak
kullanarak ses titreşimleri haline dönüştürüyorum ektoplazma zar şeklinde plastik bir maddedir bu madde bazen ağızdan, burundan, kulak ya da trans halindeki bir medyumun başka deliklerinden çıkarak şekle girmekte ve fiziksel bir etkide bulunabilmektedir alman fotoğraflar bunu katı bir cisim olarak gösteriyor bazı fotoğraflar ise bunu buhar halinde gösteriyor.
Rüyalar Somut Gerçekler
Rüyaları Somut Gerçeğe Dönüştürmek Vatanseverr





















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın