Pentagram Büyüsü

Pentagram

Düşüncelerinizi gerçekleştirmek biraz zor olabilir ama yeterince ki enerjisiyle doldurursanız, gerçekleşecektir yaklaşık bir aylık ki enerjisi çekmenizi sağlayacak bir büyü vardır doğru yapılırsa dileğiniz garanti gerçekleşir bu sistemin beklentilerinizi karşılamadaki başarı oranını göreceksiniz.

Pentagram büyüsüyle düşüncenizi gerçekleştirmek için enerji kullanmanız gerekir önce ne istediğinizi bilin bir dilek cümlesi kurun, dileğinizi kim, ne, nerede, ne zaman ve niçin detaylarıyla ifade edin. mesela vergisiz, koşulsuz 2021'nin 26 haziranında 1 Milyon $ ın evime gelmesini diliyorum bu sizin dileğiniz şimdi bunu bir aylık enerji (ki-pranic) çekecek sembollere dönüştürelim.

Unutmayın. enerjisiz hiçbir şey olamaz arabanız hareket edemez ocağınız yanmaz büyü işe yaramaz. büyük bir kağıt alın ve üzerine beş köşeli bir yıldız çizin yıldızın üzerine Ben yazın yıldızın tepe noktası dileği kimin gerçekleştireceğini temsil eder ayrıca büyü seanslarında hedefin kim ya da ne olduğunu da sembolize edebilir saat yönünde hareket edin.

Bir sonraki uç ise ne ne bölümüdür tam olarak neyi istiyorsunuz vergisiz 1 milyon dolar istiyorsunuz farz edelim. o zaman zincirleri kırılmış bir banknot çizebilirsiniz, paranın herhangi bir engeli olmasın diye psionik dilde, ne bölümü yönü belirler ya da büyüyle verilen emirdir bu olmasını istediğiniz şeydir bir sonraki aşama, "nerede" aşamasıdır.

Paranın evinize gelmesini istediğinizden bir ev sembolü çizin. arzuladığınız şeyin gerçeğe dönüşmesi için böyle yaparak ki enerjisini istediğiniz yere yönlendirirsiniz bir sonraki aşama ise ne zaman aşamasıdır olmasını ıstedığınız tam tarihi gösterecek bir takvim çizin zaman aşaması önemlidir çünkü enerjileriniz dileğinizi dilediğiniz zamanda gerçekleştirmek İçin bir araya gelecektir

Yıldızın son ucunda ise niçin bölümü vardır sembollerle bu dileğin gerçekleşmesini neden hak ettiğinizi yazın bu dileği, insanlığa daha iyi hizmet etmek için, yardım amacıyla gerçekleşmesini isteyebilirsiniz bu durumda, dünyayı destekleyen bir direk çizebilirsiniz.

Size yardım etmelerini isterseniz, mantığınız büyülü sözleri söyledikten sonra size yardım etme konusundaki kararını verecektir Şimdi pentagramınızı yarattınız. ona bakın ve her gün her sembolün ne anlama geldiğinin farkına varın.

Çiziminizi her gün sık sık görebileceğiniz bir yere asın şimdi ona bakın ve net bir ses tonuyla üç kez dileğinizi tekrarlayın bunu yaparken sembollerin üzerine gelerek her kelimeyi söyleyin üçüncü tekrardan sonra, odadan çıkın ve üzerinde düşünmeyin.

Şimdi, her gün çiziminizin yanından geçtikçe ne kadar sık o kadar iyi tüm niyetinizle ve tam kavrayışla sembollere bakın her birinin ne oluğunu iyice anlayın bunu her seferinde yaparak asıl niyetinizi ki enerjisiyle doldurmuş olursunuz.

Bu ki enerjisi dünyaya yayılır ve yazmış olduğunuz dileğinizi gerçeklikte yaratır bir ay geçtikten sonra, kağıdın yanından geçeceksiniz ve kâğıtta müthiş itici bir güç hissedebilirsiniz bu kağıdın güçle dolduğunu ve sonunda serbest bırakılmaya hazır olduğunun göstergesidir

Bu anın geldiğini hissettiğinizde, kağıdınızın önüne geçin ve üç kez tek düze bir tonda söyleyin dilek cümlenizi bunu yaparken. her sembole bakın ve ne anlama geldiğini bilin üçüncü kez söylerken, kollarınızı havada sallayın, yüksek sesle bağırın ve sembollerden ve çiziminizden enerjinin çıkışını, havaya karışığını vc nihayet gerçeğe dönüştüğünü hissedin.

Bu noktada,çizimin enerjisi kalmayacaktır niyetiniz ve ki enerjisi planınızı gerçeğe dönüştürmek için nihayet ayrılmıştır çizimi yakın ve dileğinizin istediğiniz gün gerçekleşmesini bekleyin.

Bu Tekniğin Değerlendirilmesi
Pentagram Büyüsü kelimelerden oluşan bir büyü değildir, düşüncelerinizi kullanmakla alakalıdır.

Özet : 
Bu teknikte ustalaşın bu yöntem yüzde 70 başarılı bulunmuştur.
Pentagram
Pentagram Büyüsü Vatanseverr






















Beynin Gizli Gucleri Kozmik Guc
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın