Kurtarma Zenginlik İşaretleri

Kurtarma İşaretleri

Bu tür klasik bir kurtarma hikayeside gallar bölgesinden alınmıştır maggie t bir balıkçı olan nişanlısı Jim ile kavga etmiştigece şiddetli bir fırtına kopmuş ve Jim karaya dönmemişti maggine bütün gece ayakta, söylediğine göre bir işaret ümidiyle bekler birden kedisi deliye döner. Maggie’nin eteğine sarılarak onu kapıya doğru çeker onu sahile kadar götürür.

Sahilde dalgaların sürükleyerek getirdiği Jim neredeyse ölmek üzeredir yine buna benzer bir başka hayvan hissetmesiyle ilgili hikâyade kanada’dan Adamın biri atmı köprüden geçirmeye çalışmaktadır at ise yerinden kımıldamaz bir kaç dakika sonra köprü belli bir nedeni olmadığı halde yıkılır.

Zenginlik İşaretleri

Pekinua cinsi köpeği olan bir ingiliz hanım çok enteresan deneyimler yapmıştır köpeğine bir dizi yarış atı ismi içeren listeyi gösterdiğinde, köpeği eliyle bir tanesini işaret eder gazetelerin yazdığına göre bu köpek sahibini küçük servet sahibi yapmıştır.

Toplanama İşaretleri

Şiddetli bir fırtına india gary li bayan albert h ohio nun küçük bir kentinde durmaya zorlar lokantada fırtınanın dinmesini beklerken lokanta sahibiyle sohbet eden bayan h.uzun süredir izini kaybettiği erkek kardeşinden söz eder lokantacı bayan h.a erkek kardeşinin karısını tanıştırır ve bu vesileyle bayan h.28 yaşından beri görmediği erkek kardeşini bulur.

TANRININ SESİNİ DUYABİLİRSİNİZ Üstün Güçler istedikleri şeyleri size her gün bir sürü değişik şekillerde aktarırlar ancak bu işaretler yalnızca sizin onları görmek istemeniz halinde size görünürler. Hatta bundan da önce bunlara mutlaka inanmanız gerekir bu sayfalarda biz sizin inancınızı kuvvetlendirmeye çalıştık


Eğer size anlattığımız basit yöntemleri takip ettiyseniz üstün Güçlerin varlığının belirtisi olan bir sürü işareti almış olmanız gerekir örneğin şayet dua formüllerini uyguladıysanız, eminim bir şekilde yardım size ulaşmıştır eğer henüz tam anlamıyla maddeselleşmediyse doğru yolda olup olmadığınızı gösterecek şey herşeyin yavaş yavaş açıklığa kavuşmasıdır.

Bu yöntemleri uyguladıkça yani soru sorup cevabını aldığınız yöntemleri daha ustalaşacaksınız ve inancınız da daha fazla kuvvetlenecektir bir şeylerin cevabını aldığımız zaman inanmak daha kolaydır 

Tanrı’nın istediği iki yoldan en kolay olanıdır bu, size bir rüya, bir olay veya birisi tarafından söylenecek bir söz şeklinde yansıyabilir her ne olursa olsun onun işaretini alabilmeniz için size gerekli olan, petrol bulan tennessee’li köylünün hikayesinde olduğu gibi bir algılama türüdür


Bu yöntemler sayesinde, işaretleri ve evrensel olayları algılamanız o denli kuvvetlenecek ki gerçekten zaman ve uzay içindemilyonlarca yıldır dolaşan Evrensel Sesi bile duymaya başlayacaksınız.bunun olması çok mümkündür onu duymasanız bile ruhsal güçlerden birini duyacaksınız.

Kurtarma Zenginlik
Kurtarma Zenginlik İşaretleri
























Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın