Fotoğraf Okumayla Karakter Analizi

Fotoğraf Okumayla Karakter Analizi Yapma

İşte size, bu dünyada tahmin edemeyeceğiniz kadar çok sayıda me-ma-lı gücün olduğunu kanıtlayacak bir deney kü­çük bir pergel alın ve bunu bir ipe bağlayın ipin öteki ucunu bir kalemin tam ortasından, iki nesne arasında yaklaşık onbeş santim uzunluk bırakarak bağlayın bir insanın fotoğrafını çalışma masasının veya masanın üstüne karşınıza koyun.

Kalemi iki ucundan tutun ve bırakın pergel fotoğrafın üzerinde sallansın dirseklerinizi masaya dayayın sonra pergele, fotoğraf üzerindeki kişi hakkında sorular sorun.“evet” cevabı pergelin fotoğrafın üzerinde yukarıdan aşa­ğı hareketi ile belirtilecektir hayır ise yanal bir hareketle bu tarzda, sarkaç ya da zihin parmağı- kendiliğinden üretilmiş ve şaşırtıcı bir doğrulukta olan bir tür yalan bulucusu olmaktadır.

Ama öncelikle pergeli hareket ettiren görünmez gü­cün, kötü niyetli bir ruh mu yoksa iyi niyetli bir ruh mu oldu­ğunu öğrenmek için onu sınamak tavsiye edilir bir ruha birine kötülük yapması için yardımcı olmasını isterseniz ve o da size olumlu cevap verirse ona güvenmemek gerekir.

Kozmik Dünyadan Mektuplar Nasıl Alınır?

Ölümden sonra ruhun yaşamasına ilişkin en şaşırtıcı kanıtlardan biri otomatik yazı ve dille verilmiştir bir otomat alışılagelmiş anlamda medyum değildir her ne kadar bir çok noktada belli bir ayrılma varsa da çevrenin bilincine varma yoklu­ğu transa geçmez otomatik olaylar iki tiptir yazıda otomatizm ve dilde otomatizm birinci koşulda otomat oturur ve kafasından bütün geçenleri yazar.

Öteki koşulda aklına gelenlerin tümünü yüksek sesle söyler ve bir başka insan bunu not alır deneyin, bir kelime örneğin baba yazdığı, sonra onu birincisinin çağrıştırdığı bir dizi başka kelimenin geldiği psikolojide,düşünceleri birleştirme deneyleri otomatizmden başka hiç­ bir şey değildir. .

Otomatik yazı üzerine yapılan araştırmalar ruhların bir çok mesajının psikolojik bilinç yanından geçtiğini tıpkı dış görüntüdeki gibi ve doğrudan doğruya duyumsal beyin zarı tarafından
kabul edildiğini gösterir gibidir bu tür mesajlar ancak otomatiknıan verilir. tıpkı rüyalarda, bir düşünce tarafından ansızın ortaya çıkan ışık, çizgileri ya da anlatılması güç anılar yada unutulmuş anıya benzer bir olay gibi.

Ya da otomatik yazı veya dil arayıcılığıyla çok sayıdaki bilinçaltı düşünce arasından
ortaya çıkarılabilirler elinizde bir dolma kalem ya da tükenmez kalem tuttuğunuz sırada, iç ruhunuz elinizin kaslarını hakim olabilir ve siz onun ne yazdığının bilincine varmaksızın akıllıca cümleler yazabilirsiniz,

Eliniz yazı yazarken siz bir kitap okumak üzere olabilirsiniz bazı çok becerikli otomatlar tüm bilinçleriyle kitap okurlarken sağ elleriyle bir konuda, sol elleriyle de başka bir konuda yazı yazabiliyorlardı böylelikle, üç farklı zihinsel faaliyeti aynı anda gerçekleştiriyorlardı

Seçkin bir psikiyatr olan Anita Mühl bu konuda otoriteydi ve bu konuda çeşitli deneylere girdi bu türde bir klasik sayılacak otomatik yazı adlı bir kitap yazdı doktor Mühl beş insandan dördünün otomatik olarak yazı yazabileceğini ama bunun saatlerce antrenman ve pratik gerektireceğini söylüyordu.

Şakacı bir tarzda konuşma alışkanlığında olan insanlar bu yetiyi elde edebilirler çünkü şakacılık aynı faaliyet türündedir şakalar,onları yorumlaması bilindiği zaman anlam doludurlar.
Fotoğraf Okuma
Fotoğraf Okumayla Karakter Analizi





















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın