Aşkı Bulmak İçin Telekomutayı Deneyin

Aşkı Bulmak İçin Telekomutayı Denemek

Açıklamalarında anne g bir kenarda kalmış 48 yaşında ihtiyar bir kızdı güzel biri olmadığından erkeklerle arası iyi de­ğildi fakat o buna rağmen yılmıyor ve araştırmalarına devam ediyordu.onu sıkan şey hoşuna giden erkeklerin onunla pek ilgilenmemeleriydi

Fakat telekomuta yöntemini öğrenince bunu özellikle toplantılarda rastladığı fakat ona bir türlü yanaşmak istemeyen bir adamda denemeye karar verdi selamlamak için ona baktığında 

Hemen telekomutayı aşk için kullandı adam onu nezaketle selamladı ve dönerek gitmeye hazırlandı, sonra birden dönüp gülümseyerek yanma geldi her ikisi aralarında konuşmaya başladıklarında, anne yine çok beğendiği ve kendisine önem vermeyen diğer bir adamıda farketti.

Kadın tekrar bu telekomutu kullandı kısa bir zaman sonra dikkatlerini üzerinde toplayıp, kendini birkaç erkekten oluşan bir grup ortasında buldu o anda kendisini güzel, nazik ve arzulanan bir kadın olarak görmeye başladı aradan ge­çen günlerde telekomuta onu ümitsizliğe düşürmedi ve böylece yıllarca kaybettiği gençliğini tekrar bulmayı başardı.

Telekomuta Bir Kadının Kocasını Geri Getirdi

Bayan conrad b.kocasını takip etmekten yorulduğunu açıkladı kadın arzu ettiği her şeyi kocası ile birlikte gerçekleştirmek,kocasının ona karşı müşfik davranmasını, onunla birlikte eğlencelere gitmesini ve hayattan birlikte zevk almalarını istiyordu fakat kadının anlattığına göre kocası yıllardan beri onunla hiç ilgilenmiyordu yemek bitince hemen uyumaya başlıyor,ya da televizyonda futbol maçlarını seyrediyor veya gazete okuyordu.

Bazen karısına haber vermeden bütün gün ortadan kayboluyordu nihayet günün birinde Bayan B. sabah kahvaltısında sessizce telekomutu aşkı elde etmek ve kocasının ona daha iyi davranması için kullandı.
birden kocasının çehresi can sıkıntısından dikkate dönüş­tü.

Adam karısıyla her zamankinden fazla konuşmaya ve onunla ilgilenmeye.birlikte gidecekleri yerler hakkında ona fikir danışmasına başladı ve o akşam ona ufak bir hediye aldı şimdi her ikisi hayattan eskisinden çok daha fazla zevk alıyorlar ve aşkları eskisinden on defa daha fazla,

Görünmeyen Dünyanın Canlı Varlıkları İle Nasıl  Konuşmalı


Ruhlarla olan ilişkinizde telefoto verici ya da 4 numaralı telekült yetkisi bir telefon şekline girmektedir. böylece görünmez dünyanın küçük yaratıklarına hitap edebilirsiniz bunu kullanabilmek için telekült algısı, telekült görüntüsü ve düşüncenin görüşlerini uygulamak gerekiyor, böylece hipnotelefonla oluşturduğunuz gerçek yaym, alma cihazına yardım ediyor.
Aşkı Bulmak
Aşkı Bulmak İçin Telekomutayı Deneyin





Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın