Altın Parçaları Elde Etmek İçin Kum Eleme

Altın Parçaları İçin Kum Eleme

Bu alanda duyarlılığınızı anlayabilmek için en basit aparey ouija tablosudur belki de gerçek ouija tablosu üzerinde olduğu gibi, düz bir zemin üzerine alfabenin tüm harflerini ve altına birden dokuza kadar (123456789) bütün rakamları ve “evet, hayır” sözcüklerini yazarak kendi Ouija tablosunu yapanlarınız çoktur. bu koşulda, gerçekten bir işaret çubuğuna ihtiyaç yoktur gözlerinizi kapatmak ve parmağınızın tablo üzerinde

Kendi isteğine göre görünürde hareket etmesine izin vermeniz yeterlidir, sonra da onun izlediği harflerin bir anlam oluş­turup oluşturmadığına bakınız. İsterseniz baş parmak gibi yer değiştiren kaygan bir nesneyi Örneğin bir su bardağını kullanabilirsiniz.

Yirmili yıllarda bu, çok tutulan bir sosyete oyunuydu ama bir soru insan bundan bıktı çünkü bunun sonucundan çıkan kelimelerin büyük bölümü tam anlamıyla saçmalıktan başka şey değildi tabii ki saçmalıktı çok tecrübeli medyumlardan bile gelen otomatik yazıların ve önerilerin onda dokuzu zırvalıktan başka bir şey değildi.

Otomatizm deneyleriyle saçmalıklar yığı­nım eleyerek içinden altın parçalarını çekip alabilmek için
çok sabır ve anlayış gerekir şu halde, sabırlıysanız Ouija tablosuyla işe başlayın ve ondan neler alabileceğinizi görün sonra isterseniz otomatik yazıya Ouija tablosu olmaksızın devam edin.
Altın Parçaları
Altın Parçaları Elde Etmek İçin Kum Eleme


















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın