Telepatiyle Hipnotizma

Telepatiyle Hipnotizma Yapmak

Klinik psikolojisi tarihinde, Gilbert iie Janet telepati ile uzaktan hipnotize edilebilir bir vakaya değinmişlerdir denek bazen bu etkiyi hissedip, ellerini soğuk suda yıkayarak kurtulurdu fakat çoğu zamaıı farkına varmadan transa ge­çerdi.

Bu deneyler psişik araştırmalar kurumunda görevli F.W.H. M eyers’in kontrolü altında Dr. Pierre Janet ve M. Gilbert tarafından uygulanmıştı şekil 2 Psişik almaç veya Hipno Telefon mesajınızı bir kağıda yazın, sonra yukarıda görüldüğü gibi, külah şeklinde sarılmış bir başka kâğıt yardımıyla bu mesaja konsantre olun koni şeklindeki bu gözleme aygıtının adı Psişik Almaç veya HipnoTelefon’dur.

 Bu deneylerin sonuçları bir çizelgede özetlenmiştir toplam 25 deneyden 19’u başarıyla sonuçlanmıştır. Bu da % 75’i demektir.bu deneylerden birinde, Dr. Gilbert deneği 1 kilometre mesafeden hipnotize etmeyi ve Havre sokaklarından evine kadar yürütmeyi başarmıştır.

Uzaktan Hipnotizma

İkna Büyüsü adlı kitabında Claude Bristol şöyle yazmaktadır bir rastlantı sonucu tanıştığım bir şirketin müdürü, satış müdürlerinden memnun olmadıklarını söyledi ancak uzun yıllardan beri çalıştıkları için onu işten çıkaramıyorlardı. Ne yapacağını bilemediği bir anda aklına, kendisine mantıklı bir şekilde istifa etmesini ve müdür yerine memur olması gerektiğini söylemek geldi.

Geceleyin saatlerce bunu düşündü ve ertesi sabah, satış müdürünün kendi ofisine gelip işini bırakmak istediğini ve ticari mümessillik yaparak daha çok para kazanabileceğini söylemesi üzerine hayretler içinde kaldı bu tür bir bü­yü yaparak onu işinden uzaklaştırdığına pişmandı ama bugün eskisinden iki kat daha fazla para kazandığı ve mutlu olduğu için de memnundu
Hipnotizma
Telepatiyle Hipnotizma Vatanseverr



















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın